Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon AF-S 12-24mm 1:4 G ED
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/400s
  • FilmtypeISO 200, RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger777
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_150585} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Jonny E.
Hei hei

Dette liker eg svært godt,
et fint barnebilde med maks bakgrunn,
men det e nokka med lyset på gutten eg
stusse over, litt ujevnt fordelt.

Ha en god dag

. JonnyE
Hans Jacob H.
Spennende bilde med farger og toneomfang i en nesten dommedagsaktig atmosfære. Ser nesten ut som barnet flykter hals over hode fra ''noe'' der ute.
Vet ikke hvordan du har bearbeidet dette, men en helt spesiell stemning har du klart å få til.
Det er imidlertid et litt mørkere felt nede i venstre del av bildet som skiller seg litt ut, det ser nesten lit ''uferdig'' ut, hvis du skjønner hva jeg mener...
Jarl L. B.
Dette var virkelig flott, fargene, lyset og komposisjonen. Vet ikke helt om du har brukt PS til å brenne bildet. men det er et område i nederste venstre hjørne som er for mørkt og det ødelegger helhetsinntrykket for meg. Tror nok at dette kan fikses enkelt. Eller: veldig bra!
Marius F.
Virkelig flott. Liker lyset veldig godt både mtp. himmelen og gutten. Fin dybde. Flott øyeblikk du har fanget av en gutt jeg antar synes vannet var i kaldeste laget. Pent.

Mvh MF
Karl Morten R.
Fantastisk eksponering ! Du har virkelig fått frem dramatikken i kveldslyset ! Dette er med på å skape en nydelig ramme til handlingen som foregår i bildet. Flott komposisjon ! Enkelt og stilig bilde ! ''Less is more''

Mvh
Karl Morten
Jan-Eilert P.
Bra utnyttelse av supervidvinkel dette! Ser bra ut!

JEP
Rune L.
Helt fantastisk godt og dramatisk lys. Ungens løpende positur gjør bildet originalt og spennende. Skyene ser dystre ut. Konturene av de tilfører dybde og dramatikk. Måten lyset treffer ungen på er også meget bra.

Har veldig sans for idéen og resultatet. Dette har du lyktes veldig med.

Mvh
Rune
Christine Elene S.
Du verden, å flott!

Lyset her er helt perfekt, dette var både delikat og spennende.
Fargene er også veldig bra her. Varmt med samtidig kaldt.
Avsluttet .
Det er noe helt eget over dine bilder... og du har nesten en malerisk måte å arbeide med lys på! veldig vakkert! elsker de tunge, dystre tonene - og som en annen her sa - den ''dommedagsaktige'' atmosfæren..
Anne Grethe L.
Noe dramatisk i dette bildet. Ser ut som han flykter. Liker det veldig godt :)
Erlend M.
Oi! Denne utrolig stilige teknikken gjør bildet til noe helt spesielt! Veldig kjekt å se det så stort og. Enig med HJH.
Stig Morten S.
Dette var rett og slett knalltøfft. Liker det dramatiske lyset sammen med bevegelsen i bilde. Som det er nevnt tidligere - får en slags dommedagsfølelse av dette bilde.
Frank K.
Et veldig spesielt lys du har fanget/skapt her. Veldig varmt uttrykk til tross for at vannet synes å være på frysepunktet, Iaf om uttrykket på gutten gjenspeiler kulda og ikke flashback i fra haisommer :-)

Så på et par av dine siste bilder at disse avslører en til dels hard bruk av Highlight/Shadow funksjonen. Rett meg om jeg tar feil! Her synes jeg at bruken fungerer veldig godt selv om man også kan si det jeg innledet avsnittet med.
Avsluttet .
Hei

Jeg ble rett og slett målløs når jeg så dette bildet. Det er virkelig noe for seg selv. Rett og slett et fantastisk fotografi...

Hilsen
Bjørn-Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu