Langhus
Kopi av et langhus fra eldre jernalder. Huset ligger ved Hønefoss.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger500
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_150480} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .

Bokstavelig langt ja. Merkelig gulfarge du har fått rundt det hvite utbrente partiet på himmelen - ellers grei dokumentasjon dette, men kanskje ikke så mye mere. Komposisjonen/vinkelen kunne vel med fordel vært mere spennende - men dokumentasjonsverdien er kanskje viktigere på et slikt motiv. Selv om jeg har bodd i Hønefoss de siste 4 1/2 årene aner jeg ikke hvor dette er...men det sier vel mest om meg...
Avsluttet .

'Bokstavelig talt...'' - selvsagt...
Bjørn J.

Hvis du ikke vet hvor dette er har du ikke fulgt med i timen :)
Veien kulturminnepark er en av de største gravfeltene i Norge datert til eldre jernalder, dvs. 500 f. kr. til 400 år e. kr. med 140 graver.
Avsluttet .

Akkurat...da er jeg med...har nok definitivt ikke hatt øynene godt nok med meg nei! Bør ta meg en tur sammen med kameraet innom der en gang tror jeg - sykler jo ofte forbi fremsiden av kulturminneparken på vei til og fra jobb.
Kristoffer L.

Fint bilde, og ikke minst et flott bygg! Skal definitivt ta meg en tur hit jeg også.

Er denne kopien av huset bygget av murt stein?

- Kristoffer
Bjørn J.

Nei, den er bygget av leire blandet med sand, halm og oksebod. Det finnes ikke en eneste spiker i bygget, det er bare brukt treplugger.
Bjørn J.

Deter guidet omvisning hver helg.
Marius S.

Heisann

Synes du har fått frem en fin stemning også. Skulle nesten tro vi var tilbake i jernalderen.

jms
Kristoffer L.

Takk for informasjonen! Må definitivt ta en tur og se dette her, ja.

- Kristoffer
Judit W.

There is a very interesting building; I like its roof – massive structure. The clouds on the right above are amazing as well as the grass and earth is in the foreground. Good balance in colours, lighting and tones too. Your photo is very well composed; I like it very much!

Judit :)
Elisabeth W.

Du skulle nesten hatt med en link til utgravingsbildet du la inn tidligere. Stedet sto egentlig på min liste over mulige sommerutflukter, etter at jeg hadde lest om det, men det sto så mye annet på den sommerlista også ... Spennende bygning, og flott himmel som bidrar med stemningen i bildet.

-- Elisabeth
Inger Hilde F.

mja..
Mulig jeg tar feil, men jeg syns du har dratt litt for mye i Photoshop -spakene. På min skjerm ser ikke dette helt naturlig ut. Fargemetningen og muligens kontrastene er litt for drøy.
Ser ut som et severdig (knipseverdig) hus med en smule spesiell tak-konstruksjon. Her passet det godt med litt dramatisk himmel.

mvh Inger Hilde
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu