Accept
Tatt under årets Wacken festival i tyskland.
liker bare bildet godt.
Utstyr
  • Canon D60
  • sigma 70-300
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger431
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_150391} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Anne Grethe L.

Dette liker jeg også. Bare synd med det store mørke feltet i venstre hjørne. Ett av de beste konsertbildene jeg har sett her på siden. :)
Wenche S.

Takk...:@) det var hyggelig å høre. Når vi er ca 30 fotografer i PIT og har en låt å skyte på så er det vanskelig å unngå monitorer osv...men er enig med deg, det hadde vært mye bedre uten den i bildet.
Tore Johan V.

Accept har balla til veggen!

-TV
Fred S.

Tysk hardrock har denne gubben lite greie på, bortsett fra at han ønsket seg Ramstein til jul, og fikk hånlig latter til svar fra sønn og datter. Men bildet liker jeg, rett og slett pga synkroniteten du har klart å formidle mellom de tre. Stilig bakgrunnsfarge, og et ekstra poeng er det at fyren til venstre ikke kan være så langt unna meg i alder. kanskje jeg skal ønske meg el.gitar neste jul...

vh fred
Avsluttet .

Hei. Så du skal ha utstilling! Lykke til med det først og fremst! :)

Så til bildet. Jeg er redd jeg er ganske uenig i den første komentaren som kom inn her. Etter min mening er dette langt fra det beste konsertbildet jeg har sett her på dotten! Men når det er sagt; så er det også LANGT fra det dårligste!

Jeg tror bildet kunne fått et bra løft med en ekstra runde i et bildebehandlingsprogram. Nesten på det viset at jeg ville kutta vekk så mye at du slipper monitoren nede i hjørnet og den midt på i bunnen. Kanskje tatt vekk litt luft også..? Bakgrunnen er fin den, men det blir litt for mye av den. Samt at gutta blir litt for sentrert.

Ikke ta dette som slakting av bildet ditt! Bildet har potensiale, og jeg prøver bare å gi tips slik jeg ville redigert dette bildet! :)

Stå på! Og som sagt; lykke til med utstilling! :)
Roland H.

Tøft bilde. Skulle nok ha vært der ja :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu