Rotvoll
Utstyr
  • Canon 10D
  • Canon 17-40mm f/4L
  • Brennvidde17mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/8s
  • FilmtypeISO100 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger590
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_150137} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Det flotte kveldslyset på landskapet i høyre billedkant gir en fin glød til bildet. Dybden i bildet er bra men jeg ville kanskje kuttet litt i bunnen - blir litt tomt synes jeg. Ellers en grei komposisjon.

MvhJRH
Heidi Anita R.
Jeg er uenig med Jan Roar. Har forsøkt å beskjære bildet i nedrekant ved å bruke ett hvitt papir - og da mister bildet for meg dybde. Dette liker jeg med bildet ditt, Torbjørn:

1) Jeg blir dratt innover et skarpt landskap. Flott....
2) Veldig bra eksponert i både lys og skygge partier
3)Det er ett bilde man kan sitte og betrakte en lang stund. Da har du lykkes!

:=) Heidi
Knut L.
Fin kveldsstemning og nydelig lys - både direkte på odden bak og indirekte på tangtuene. Se bildet i fullskjermvisning. Komposisjonen er fin og må ikke beskjæres.

Vakkert og delikat.

mvh
Knut
Eirik H.
Fint lys og mykje bra i forgrunnen. For meg skjer det seg når blikket går mot horisonten. Landområdet til høgre dominerar vel mykje, og tar merksemda vekk frå dei meir interessante landområda lenger inne i biletet. Dette bryt opp komposisjonen på ein uheldig måte.
Jan Frode A.
Ja for all del, ikke kutt noe som helst her!

Forgrunnen er viktig i dette bildet, ikke bare på grunn av at den bidrar til dybdefølelsen, men også fordi du har fått med det som i alle fall jeg føler er så spesielt med denne 'gjørma' i Leangenbukta: struktur/mønster sammen med vannpytter og tangklaser/steiner histen og pisten.

Flott komponert bilde med et nydelig lys (antar det er kveld). Gode mettede farger, akkurat slik jeg liker det. Fin avslutning med litt dus bakgrunn under en flott himmel.

Veldig bra!

mvh Jan Frode
Torbjørn K.
Hei og takk for kommentarene!

Jan Roar: Det som fikk meg til å ta dette bildet her, var mønsteret helt nederst i bildet. Skal jeg kutte så ødelegger jeg også litt for tang-klysa nede til høyre som jeg mener er viktig i dette bildet.

Eirik: Jeg er enig med deg i at den opplyste odden til høyre dominerer litt for mye. Jeg prøvde å kutte litt før jeg la bildet ut, men her også vil jeg ødelegger for tangklysa til høyre. Jeg tok et lignende bilde på høykant uten denne odden, som jeg tenkte å legge ut en annen gang.

Jan Frode: Jeg har aldri vært på dette stedet før, men det er noe jeg har vært på leting etter i lang tid. Mønster i gjørma, sand, tang og pytter gjorde at det vrimlet av motiv i dette området. Bildet er tatt litt over klokka ni på mandags kveld. Jeg fikk også et par andre brukbare bilder litt senere på kvelden.

Mvh.
Torbjørn
Johan K.
Veldig bra dette synes jeg.
Lyset har du vært heldig med, og det skapte en fin stemning i bildet.
Godt komponert, og jeg synes ikke du skal kutte noe her, som foreslått over. Du vil da miste en del dybde, og akkurat det var noe jeg likte ved bildet.

Pent gjort

Johan
Steinulf L.
Denne gangen greier jeg ikke helt å engasjere meg. Fint lys, men ellers småpent, uten noe som gjør at bildet virkelig fenger.
Hege J.
Et enkelt og pent bilde der lyset er det som gjør bildet. Flott hvordan de varme fargene fra sola lyder opp odden.
Ellers fin komposisjon, god dybde og en spesiell forgrunn som formidles fint.

Mvh Hege
Stig Morten S.
Et dramatisk og velkomponert bilde fra Rotvollfjæra. Dette likte jeg kjempegodt.
Inger Hilde F.
Det første som tar oppmerksomheten min er de varme solstreifene til høyre, deretter plasseringen av den tanghaugen i høyre hjørnet (veldig bra plassert forresten). Horisonten er fint plassert i bildet, det gir en fin dybdefølelse. Det varme kveldslyset er vakkert, men det får samtidig vannkanten til å se litt kald ut.
Et bra bilde. Godt komponert syns jeg.

mvh Inger Hilde
Judit W.
Beautiful landscape – just like a painting! I like the colours and tones on your photo. The crop is perfect as well. There is a sunny part which is amazing too. Nice composition. Very well done!

Judit :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu