Båten og kaia
Bildet er tatt på kaia i Henningsvær.
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Sigma 18-50 mm 1:3,5-5,6 DC
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/30s
  • FilmtypeISO 400 RAW
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger420
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_149926} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Steinulf L.
ikke så originalt kanske, men synes dette fungerer bra.
Anne-Cathrine B.
Takk for det! Enig i at det ikke er spesielt originalt, har nok ''stjålet'' ideen ja.. men prøver ut ulike teknikker, ulik vinkling på bildene mv - jeg håper å bli en bedre amatørfotograf av det :-)

AC
Vegard B.
Bra bilde og god idé. Originalitet er ingen garanti for gode bilder. Bildet er kanskje litt hardt beskåret ved vinduskarmen, som også er litt i lyseste laget.

V
Monica J.
Ja, jeg har sett noe lignende før, men dette ble jo ganske bra.
Jeg ville kanskje vurdert å rette opp perspektivet litt slik at vinduet ikke krenger på sidene...

MJ
Anne-Cathrine B.
Hei og takk til dere også for hyggelige tilbakemeldinger.
VBH; det er mulig det hadde gjort seg med litt mer vinduskarm/vegg, men bildet er nesten ikke beskåret (bare noen milimetre på høyre side) .. og jeg tok bare ett bilde. Har allerede mørknet karmen en smule, men det kunne kanskje vært jobbet litt mer med den, ja..
MJ; du har vel et poeng der.. jeg er ikke sikker på hvordan jeg gjør det i PS, må jobbe litt med saken :-)

AC
Kristel S.
Hei Anne-Cathrine!
Jeg har sittet og sett på flere av bildene dine - det var det bildet du la ut i går som fanget min interesse (fordi at jeg falt for både motiv og komposisjon).
Jeg ser at du føler deg lite kreativ og original... Vel, etter mitt kjønn så er du _både_ kreativ og original, og da kanskje spesielt med hensyn til komposisjoner. Jeg synes det skinner igjennom en personlig stil i bildene dine, noe som er vanskelig å få til.
Om det er naturen som fenger deg for tiden, så bare gi deg hen til den, og knips i vei ;) -Jeg ønsker i alle fall å se mer!
Jeg likte veldig godt kompet her òg, men lurer på om jeg kunne tenke meg å sett hele karmen ved et lite område på venstre side også, slik at ''symmetrien'' hadde blitt fullkommen. -Jeg er veldig usikker!
Mvh Kristel.
Anne-Cathrine B.
Takk til deg Kristel, det er utrolig flott å få en slik tilbakemelding. Det er ikke alltid lett å se ens egen kreativitet (eller mangel på sådan).. jeg føler i hvert fall at jeg er kritisk til eget arbeid, og da er det godt å få positiv tilbakemelding en gang i blant. Når det gjelder bildet og karmen til venstre så ser jeg poenget ditt, men det er lite å gjøre med det i denne omgang.. jeg tok bare ett bilde, og der mangler det øvre venstre hjørne :-(

AC
Ronnie S.
Du har et godt øye for motiver. Noe dette bildet beviser.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu