Kjeangen fyr II
Samme fyr som på bilde nr. 187647, men her er bildet tatt tidlig morgen, halv sju tiden. Stille, foruten tre fotografer og måsene. En veldig fredelig morgenstund!
Jeg liker lyset i bildet og så de to måkene som gjør det litt annerledes med tanke på komposisjonen.
Bildet inngår i albumet Fototur til Ørlandet 2005 - Namsos Fotoklubb dro på tur til Ørlandet i vår. Kjempefin tur i spennende natur, kultur og mennesker.
Utstyr
  • Canon T-90
  • Canon FD 200 f.2.8
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/30s
  • FilmtypeFuji Sensia 100
  • Nei
  • AnnetVed opptak var det kun å vente på måser i riktig posisjon og så fyr.
    I PS har jeg kun renset opp bildet etter skanningen og gjort de vanlige justeringer i toner og farger. Noe knappere utsnitt en originalen.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger550
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_149688} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Judit W.

Perfect! I didn't notice its twin before. So, thanks for giving the number of the other picture. I will look at it after my comment as well.

The colour of the sea is beautiful. The colour of the lighthouse is great in the dark blue water. I like this early-morning-made photo. Very nice lighting. Well seen and very well done!

Judit :)
Jóhann Á.

Thank you Judit, for yor comment! It's the same lighthouse as in the other photo, just different angle and hour.
Steinulf L.

Vakkert. Ingen overlapping her. God komposisjon med fin flateinndeling.
Inger Anne Maritsdotter V.

Lyset er veldig stemningsfullt og skaper friske klare farger.
Velkomponert og vakkert.
Er enig i din egen vurdering av bildet.

Inger Anne
Gunnar O.

Hei
Jeg liker bildet godt. Vakkert og flott.
Kveðja Gunni
Reidar T.

Et enklet og rent bilde komposisjonsmessig. Fint lys med flotte farger.
Bra.

RT
Kjartan T.

Nei, ikke mye å utsette på dette bildet av et ganske spesielt landemerke. Jeg vil nok kalle det ganske ''streigth'', med måkene som gir det litt ekstra liv. Hadde noe foretrukket å sett fyret med litt mer smell i skyer og vann, men en liten fotoklubbtur gir nok ikke så alt for mange muligheter.
Anne-Cathrine B.

Enkelt og vakkert bilde. Liker at du gir fyret så mye ''rom'' - det gir et inntrykk av dimensjonene her .. Spennede fotoobjekt som du her har presentert i et flott bilde. Må ellers si meg enig med KT om at en spennende himmel kunne gitt et interessant bilde, men det ville da blitt et helt annet bildet enn det du her presenterer.

AC
Jan Frode A.

Det røde bryter fint opp i kystlandskapet. Jeg liker bildet med disse få men velplasserte elementene. Fuglene bidrar til liv. Savner litt mere til høyre slik at holmen ikke ble kutta.

mvh Jan Frode
Jóhann Á.

Takk til dere alle!

Kjartan: Helt klart et streit bilde det her. Tror nok vi var litt sene ute, men det hadde jo regnet om natten så vi hadde vel ikke fått noe særlig lys tidligere. Kunne evt. fått noe varmere lys og det er altid flatterende! Men det er jo koselig med tur til Ørlandet, så hvem vet.....
Tom A. T.

Jeg har ikke vært der å sett fyret, men med såpass mye rom så formidler du et fyr som står heller ensomt til forholdsvis langt fra fast land. Lyset tilfører en flott stemning og gjør bildet behagelig å se på.
Severdig bilde.
mvh Tom T
Torbjørn K.

Fint at måkene sammen med fyret lager en diagonal i bildet. Synes fargene på fyret også står i fin kontrast til blåtonene i resten av bildet.
Hege J.

Hei igjen!

Her har du plassert fyret ditt i god avstand fra skjæret, og det er jo bra! ;-)

Liker spesielt godt diagonalen fyret danner her sammen med fuglene.
Disse to fyrbildene dine er begge flotte, om enn veldig forskjellige. Begge er stemningsfulle, om enn på hvert sitt vis. Dette er sommerlig, friskt og tiltalende. Jeg liker begge!

Mvh Hege
Jóhann Á.

TOM: Jo, fyret står rimelig for seg selv, men ikke så veldig langt fra land.
TORBJØRN: Jeg er så enig!!! :o)
HEGE: Enig med deg også, og glad for at du liker bildet!
Tone B.

Fin komposisjon med få elementer som fungerer helt flott! I mine øyner hadde dette bildet også passet i et tett panoramaformat uten måkene, men det er et fint utsnitt det du har valgt. Fint det andre bildet du henviser til også som viser hvor forskjellig et bildet blir ihht tid på døgnet og type lys. Fin sommerlig stemning.

mvh Tone
Jóhann Á.

Takk skal du ha, Tone! Joda, sjekket dette med panorama. Syns det var litt kjekt med skyene, for fargens og stemningens skyld.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu