Sommerkveld på brygga
Bildet er tatt under en spasertur til brygga på Daftø feriecenter utenfor Strømstad.

De fleste var opptatt med å prøve og fange småfisk og krabber. Mannen til venstre hadde tydligvis viktigere ting fore... ;-)
Bildet inngår i albumet DIVERSE NATUR- OG UTEBILDER -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-08-07 12:26:49
    Versjon #2
Utstyr
  • Olymus digital, mju300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger668
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_149658} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Hege.

Dette syns eg var eit flott feriemotiv med mange interessante bildelementer.

Fin dybde i brygga innover i bildet, den skaper også en fin diagonal, det samme gjør de røde bøyene, akkurat passe med folk til at det skapte liv i bildet, uten at det ble kaotisk.

Velkomponert flott bilde!

Mvh Inger Anne
Stine J.

Hei Hege og velkommen tilbake fra ferie. :-)

Et fint og sommerlig motiv du har valgt, med god dybde og klare fine farger. Dette bildet kan studeres lenge. Ungene som fisker ivrig, bryggen, fjellene i bakgrunnen, den lille tassen som fasineres over lykten og ikke minst mannen som ikke har ''tid'' til ferie akkurat nå. :-) Slik er det blitt, når vi nå drar med oss mobiltelefonen alle veier, vi er og blir tilgjengelige 24/7.....

Et godt og fortellende bilde.

mvh Stine
Hege J.

Takk for raske og positive kommentarer!
...men ooops!! Ser jeg har glemt å rette opp horisonten. Utilgivelig!! Får legge ut en ny versjon når jeg har fått sovet ut litt. He, he...

Hege
Anne-Grethe S.

Hei Hege

Håpar du har hatt ein fin ferie.
Det første som slo meg når eg såg bildet, var dei fine og klare fargane.
Sjølv med så mange folk, blei det ikkje rotete. Røde kle er visst inn i år..og det gjere kanskje bildet enda meir ''ryddigt''. Bildet er eit godt eksempel på ''ein fin dag på brygga''. Alle er veldig ivrige med det dei held på med samtidig som det ser så stille og roleg ut... Ja, alltid er det nokon som må snakke i den mobilen. Bra sett og bra knipsa.
Horisonten hadde eg ikkje lagt merke til hvis du ikkje hadde nevnt den sjølv. Men så leitar eg jo ikkje etter ''feil'' heller:-)

Tusen takk for komentaren på bildet mitt!


Mvh
Anne-Grethe
Steinulf L.

Etter å ha tyenkt meg godt om er jeg enig i ditt utsnitt. Det skal være mye brygge i bunnen. Fint bilde, god sommerstemning, masse aktivitet, et bilde man kan studere lenge.
Fred S.

Litt snapshot-preget bilde med vakker belysning. Likevel artig å studere de ymse aktivitetene personene er opptatt med.

vh fred
Jan Frode A.

Hei Hege.

Ser ut til å være et flott sted å feriere; litt sånn balsam for sjela aktig.
Jeg veksler fram og tilbake mellom versjonene, og blir sittende med 1'ern som mitt valg. Av en eller annen grunn føler jeg at versjon #2 får et litt annet utsnitt og vinkling som gjør at det mister endel dybde. Du nevner selv horisont, men egentlig er det jo bare vannkanten imot landskapet, så den kan være skjeiv av naturlige årsaker.

Bildet har et fint og sommerlig lys. Komposisjonen er bra, og folka på brygga er i aktivitet av ymse slag. Som andre også nevner, akkurat passe med folk, og fint plassert er de også.

Fine linjer innover i bildet, som bidrar til dybden. Og denne rekka med blåser da, jammen bidrar den med det lille ekstra.

mvh Jan Frode
Hege J.

Takk for nye og innteressante kommentarer!

Dette bildet er bare en stemningsrapport fra ferien min, verken mer eller mindre. ;-) Det var en flott kveld, og idyllisk var det også. Tok flere bilder av jentene mine også, men så ''plutselig'' potensiale i dette motivet med menneskene ivrig opptatt på hver sin kant.

Liker selv de gjentagende røde fargeklattene i form av klærne, samt at mannen som snakker i mobilen bryter mønsteret både med klesdrakt og aktivitet. Synes også lyset var på min side denne kvelden.

Komposisjonen er bevisst valgt med mye brygge i front plassert diagonalt i bildeflaten, som jeg jo er svak for(!). Som noen kanskje har lagt merke til, er flere av bildene mine bygd opp på noenlunde tilsvarende måte.

Vel, det var noen betraktninger fra meg...
Tusen takk igjen for den spennende lesningen dere har gitt meg i form av kommentarene deres! ...og til dere andre, det er fortsatt plass til flere! :-D

Mvh Hege
Odd Tore S.

Her var det mangehånde aktiviteter, de fleste aktørene er skikkelig godt konsentrert om sin sak og lar resten av banden være luft.
Mannen med uungåelig mobil og poden som undersøker liten lampe er nesten et motiv alene.
Men hele bildet er OK det, bevisst komp og linjeføring fra dun side.
Odd Tore
Karen Marie K.

Hei!
Dette var et artig bilde. Så med en gang alle de røde personene som er opptatt med hver sine ting, men som binder bildet sammen. Gutten med lykta fanget meg, helt topp øyeblikk du har fått med her. Likte både lyset, komposisjonen og innholdet - bra bilde!

Mvh karen Marie
Sidsel A.

Dette likte jeg godt. Mange ting å feste blikket på uten at det blir rotete. Et handlingsbilde, som gjengir et fint sommerøyeblikk. Dessuten er dybden, komposisjonen og fargene kjempebra.
mvh Sidsel
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu