Amy
Bildet er tatt etter en lang og søvnløs natt, men syns ikke det ble så verst allikevel. Vet at det kunne vært bedre, men ønsker alle typer kritikker om alt og fra alle. Takk
Bildet inngår i albumet Strandbabe -
Utstyr
  • Olympus E-1
  • Zuiko 14-45mm
  • Blender-
  • Lukker1/30s
  • FilmtypeIso 100, Digital
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1486
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_149308} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

Nydelig jente, og forsåvidt bra presentasjon. Det jeg vil pirke på er overeksponeringen på himmelen bak, ikke fordi jeg synes det er viktig for bakgrunnen sin skyld, for den tjener nok ved å ikke inneholde så mange detaljer, men fordi det blir for skarpt lys rundt modellens hode og dermed litt ubehagelig og feste blikket der for lenge av gangen i forhold til lenger ned som inneholder flere farger og detaljer. Jeg ville kanskje heller ikke kuttet av kneet nederst.

Men en bra positur på jenta og fin komposisjon ellers. Virkelig en serie med pene jenter du har på gang her må jeg si! :)

-Torkel-
Dexter N.

Takk for kommentaren ang. jentene og for god kritikk. Bildet ble tatt under skiftende oppholdsvær. Med lyse hvite skyer i bakgrunnen valgte jeg like greit å ta vekk flere detaljer i hjelp av diffuse glow i PS. Det optimale hadde vel vært en knallblå himmel. Kneet er en stor blemme fra min side, men jeg vil gjerne høre litt om den også. Bildet kommer på trykk i en anerkjent avis imorgen og det hadde vært artig å høre kommentarene her først. Takk Torkel

Dex
Avsluttet .

Hei Dexter

Jeg er ikke helt enig med Torkel.
Overeksponeringen av himmelen synes jeg gir et vakkert og minimalistisk drømmelandskap.
Jeg vil derimot heller legge meg litt opp i komposisjonen.
Bildet ville blitt ryddigere om ikke fyret var så nærme hodet til jenta noe som ville vært lett og unngå i dette miljøet. Kneet er selvfølgelig ikke bra noe du selv vet.
Ellers synes jeg lyset, miljøet, posituren og stemningen i bildet er kjempebra.
Det må ha enten vært jenta eller søvnløsheten som distraherte deg litt fra komposisjonen. Tipper det var jenta
Dexter N.

Hei, Richard
Jeg blir glad for å høre slike tilbakemeldinger. Har tenkt mye over fyret i ettertid. Jeg hadde valget idet jeg komponerte bildet og midt oppi søvnmangelen, distraksjonen (ja, jenta er nok litt skyld i det hun og) og glatte fjæresteiner valgte jeg nettopp dette motivet. Vil gjerne høre mer om dette. Jeg syntes der og da at fyret burde synes, men bør den det? Ideen var nettopp et vakkert og minimalistisk drømmelandskap kun distrahert av fyret som tjener til å lede blikket opp mot øynene hennes, som en slags veiviser...
Jóhann Á.

Hei Dexter!

Liker godt settingen og jentas fremtoning. Veldig pent! Jeg får litt problemer med den røde toppen på fyret som er så nært hodet til jenta. Syns det konkurrerer litt med det fine blikket.

Kveðja, Jóhann
Dexter N.

Hei, Jóhann
Takk skal du ha. Nettopp blikket er noe av det jeg liker best ved modellen. Jeg ser problemstillingen og håper på å ta lærdom av dette til neste gang.

Dexter ('',)
Mats Stafseng E.

Jeg synes det fungerer meget godt med den utbrente himmelen og at det får frem drømmelandskapet slik du skriver at du hadde tenkt det. Men hvilken anerkjent avis kom det på trykk i?

Mats
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu