Blåvinge
Bildet inngår i albumet Sommerfugler - Forskjellige sommerfugler. Artsnavn vet jeg lite om
Utstyr
  • Eos 1dmk2
  • EF 100 mm f/2,8 + EF 1,4x
  • Brennvidde140mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger452
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_148709} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Avsluttet .
Hei Tom!
Dette var litt av et blinkskudd! Fin komp og bakgrunn :-)
Fantastisk fanget i naturlig lys!
Vakkert!
Ser at jeg har mye å lære og bøyer meg i blåvingestøvet ;-)

Mvh Jørn
Avsluttet .
Flott skarphet på sommerfugelen Tom. Det ser ut til at det er macrobilder du foretrekker, så hvorfor ikke når resultatet blir så bra som dine macrobilder er.

MvhJRH
Jostein M.
Hei Tom. Blåvingen er en av naturens vakreste skapninger etter min mening. Nydelige farger har den. Bilde du presenterer her er forsåvidt pent men synes det mangler en del på lyset. Blir i sterkeste laget for min del. Har du brukt blitz? Skarpheten er der men føler at du har bommet ørlite på skarhetsplanet. Ikke helt lett å få det til og mange eksponeringer kreves oft, og som vi vet så har ofte krabaten tatt til vingene før en får sjangsen til å prøve igjen. Alt i alt et greit bilde av krabaten men det er rom for forbedringer.
Mvh
Jostein
Ketil K.
Selv om det er noe å gå på teknisk som Jostein påpeker, har dette bilde en fin komposisjon, med gjennomførte farger og bakgrunn, som ikke er så vanlig i makrobilder. Stort pluss for det. Litt mer dybdeskarphet, kanskje øke ISOen til 800 for å oppnå det uten å miste lukkertid, er jo et av triksene.
Bernt Petter B.
Enig i at det er noe å gå på ang dydeskarphet, samt at det synes som om fargeovergangene ikke er helt jevne i bakgrunnen. Komposisjonen er glimrende godt balansert. Forøvrig ser jeg at du har konvertert ;-)
Avsluttet .
En ''smällkaramell'' i färger och ljus.. Vackert fångat med fin teckning av vingarnas mönster. Kanske lite hård i kontrasten, men vacker och väl utfört! Underbart blått! ;o)
Mvh
Elisabeth
Are-Martin S.
Nydelige farger og en fin komposisjon. Jeg synes den oppnådde dybdeskarphet er bidrar til å gjøre at bildet er behagelig å se på.

mvh
Are-Martin
Carsten A.
Bra av pen sommerfugl, men er nok stort sett enig med Jostein M. Bl.a. litt vel hardt dette.

MVH CA
Tom A. T.
Takker for kommentarer. Kritikk for tekniske mangler er høyst fortjent her. Skarphetsplanet ligger nok litt for langt fram, men jeg liker bildet for øvrig. Lyset er ikke blitz Jostein, men en litt for hard sol fra en skyfri himmel i går formiddag. Bildet er tatt håndholdt med 100 mm + 1,4 konverter 1/250 f8 og iso 200. Ja Bernt P, jeg endte opp med C ;o)..
mvh Tom T
Steinulf L.

Fin komp og vakre farger, selvom skarpheten nok kunne være bedre. Lyset fungerer greit på min skjerm.
Kjartan T.
Jeg falt for dette bildet, og spesielt de vakre fargene. Ser at mange har noen tekniske invendinger så det finnes sikkert noe du kan tenke på. Men først og fremst er dette et veldig godt komponert og balansert makrobilde.
Stine J.
Flott bilde av denne nydelige sommerfuglen. Bra komponert, men litt skarpt lys. :-)

mvh Stine
Bjørn H.
Eeeenestående!!
Jeg velger å la være å nevne lyset, og roser deg for bra utført jobb!!

Bjørn
Inger-Lise S.
Usedvanlig godt macrobilde! Super skarphet og komposisjon:)

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu