Mandela
Portrettfotografering før konserten i Tromsø. En ære å få muligheten til noe slikt.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger609
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_148534} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Pål Hilmar S.

Et fargerikt og personlig portrett av den store mannen. For en vanvittig kul skjorte! Forøvrig ike lett å fotografere noen som bærer en så detaljrik og fargesterkt plagg. Synes du har fått til en meget god komposisjon her, og bevart nærheten til selve personen.

Må forøvrig ha vært spesielt å kunne få anledning til å gjøre portrett av en slik karismatisk mann. Lucky you!
Mattis B.

Synest dette klaffa ganske godt. Sier meg enig med Pål Hilmar ang. komp! Det må ha vært veldig spessielt å få anledning til å gjøre no slikt.
Ellers lurer jeg på om hva du har gjort av etterarbeid med bildet?

Mvh Mattis
Avsluttet .

Veldig bra Øistein.. og så er det veldig greitt å ha kjendisbilder i mappen, kjendisbilder har en tendens til å trekke til seg andre kjendiser, og så er du igang:-)...
Siv D.

finfin tekstur i huden på ham, det ser ut som en gammel, velbrukt og pålitelig mursteinsmur. og det er positivt ment.
:)
knallfarger!
men er litt undrende til tykk ''glorie'' rundt hodet hvor både saturation ser ut til å være dratt ned, og det også er mye lysere enn på resten av veggen.
resultat av shadow/highlight.

uttrykket hans er veldig fint, han ser så lur og god ut!

s
Siv D.

etter shadow/highlight skulle det stå et spørsmålstegn og ikke et punktum.

:)
Fredrik V.

Bra portrett av en stor mann. Synes fargene i bildet fremhever det afrikanske, kanskje fordi jeg tenker på solnedgang over Serengetislettene når jeg ser bakgrunnen.
Øistein T.

Takker folkens!
Ja det var naturligvis en stor opplevelse - i tillegg til meg var det kun to fotografer fra London, en av dem jobbet for Getty.

Veggen bak var i utgangspunktet en kjedelig vegg og jeg *måtte* gjøre noe med denne i etterkant. Dessuten var det to kraftige vertikale striper som trakk svært mye oppmerksomhet, og dette kunne jeg ikke gjøre noe med i opptakssituasjonen uansett. Da jeg startet redigeringen med å fjerne stripene på veggen hadde jeg ikke dette sluttresultatet i hodet, det bare ble sånn på veien. Personlig synes jeg det gir en god atmosfære og står i bra kontrast til huden hans. Og det er jo sluttresultatet som teller, er det ikke..? ;-)

Øistein
Daniel M.

Et aldri så lite malerisk preg over dette bildet som i mine øyne fremstår meget vellykket, for jeg synes virkelig at du har fått frem at det er noe unikt med denne mannen og det på din måte gjennom kompen, uttrykket og etterarbeidet. Harmoni kan man si :)

-Daniel-

Roar B.

For et privilegium det må ha vært å kunne portrettere denne kjempen av en mann, på så mange plan.
Artig å lese hvordan du etterbehandlet motivet til et sluttresultatet som etter mitt syn ble veldig bra, en Mr. Mandela verdig.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu