Oooops!
Bildet inngår i albumet Dyr - Bilder av hunder og andre dyr
Utstyr
  • Nikon D70
  • 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger905
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_148428} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Flott eksponert.
Det eneste som slår meg at bildet kunne vært blitt litt bedre om beina og halen ikke var kuttet.
Det ser dramatisk ut så jeg håper det gikk bra :)
Flott bilde
Jorunn E.

oi! Dødtskult!! Kjempe spennende og dramatisk bilde, men ble med en gang litt små irritert over at jeg ikke ser hele hesten! :) hehe.. Men ellers, veldig bra altså! Liker fargene som på det andre heste bilde ditt!
Avsluttet .

haha, kult bilde dette. :) samme som de andre, hadde vært fint med hele føttene og halen. men veldig kult

karoline
inger renate m.

Hei

Veldig bra bilde.

Liker komposisjonen i bildet. Her er det full fart. nesten som jeg kan føle vinden i håret selv når jeg ser bildet. Synes ikke det gjør noe at bildet er kuttet slik det er. Liker bilder som går utenom reglene. Og et sånt bilde, hvor alt skjer så fort skal titteren få en følelse av at man er med på noe helt spesielt der og da. Det jeg mener er at hadde bildet sett perfekt ut, etter alle komposisjonsregler ville det sett oppstilt ut. Det er et action-bilde, og uansett om det var i scenesatt, så får du følelsene av at du titter inn i et øyeblikk mellom hest og rytter. Noe som skjer. Klarer ikke bestemme meg for om jenta hopper på hesten i fart, eller om hun holder på å bli kastet av. BRA!

Ville kanskje retta opp bildet litt, synes det haller litt i venstre kant.

Og det perfekte ville jo å fått med halen og vannet som spruter fra halen til hesten, men antydningen til det er med, og det er ikke vanskelig å tenke seg til resten.

Ville kanskje også mørknet bildet i venstre kant, for å få samla bildet ennå mere. For det sklir litt ut på venstre flanke;)

-IR-
Marcus B.

Cool bild! Jag gillar att hästen ser lite galen ut, och att man inte vet om tjejen är på väg att ramla av eller komma på. Lite synd att inte hela hästen är med.
Mvh
/Marcus
Avsluttet .

Dette bildet har du vert heldig med! Eller ikkje heldig akuratt. Du er en flink fotograf så dette var vel ikkje tilfeldig. Du har fått fram en fin stemning i bilde. Gode farger og alt det dere. Du bør abseloutt vere fornøyd med dette =)
kine n.

dødskult bilde!

utrolig fint sted, hvor er det???
Stine Merete F.

Stedet er Sogge på Åndalsnes:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu