Fanget i spindelvev
Bildet inngår i albumet Øyenstikkere og nymfer -
Utstyr
  • Nikon D 70
  • Sigma Sigma 70-300mm F4-5,6 II macro su
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger349
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_148161} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Steinulf L.

Spennende posisjon, med krypet over deg. kanskje ikke så stilrent som de fleste av dine bilder, men absolutt severdig.
Torbjørn K.

Ikke av dine beste, men jeg hadde nok vært strålene fornøyd dersom jeg hadde knipset dette. Diagonalen spriter opp komposisjonen her, men jeg synes ''halen'' forsvinner litt i det uskarpe. Ditt forrige var nok mye bedre etter min mening. Likevel synes jeg lyset og fargesammensetningen her er veldig bra.
Lars Erik N.

Bra fanget situasjon. Vanskelig å få noe særlig mer dybde enn dette, men det holder for meg. Skarpt og fint!. Bakgrunnen syntes jeg ble litt tam, selv om den får frem fargene i insektet bra.

Mvh
Lars
Cristina B.

Takk til dere!
Dette var meget interessante kommentarer for meg. Det rare er at jeg liker dette bildet veldig selv, men synes det er artig at dere ikke er helt enig med meg i alt, og nyttige bidrag er det dere kommer med. Disse må jeg tenke mer over! Flott.
Stine J.

Jeg må si meg enig med deg her, Cristina. Jeg liker dette bildet! Vinkelen, fargene og valg av fokus syns jeg gjør dette til en annerledes macro! Bakgrunnen syns jeg er fin og rolig med farger som komplementerer insektet.

mvh Stine
Jan Frode A.

Om dette er blandt dine beste eller ei, er vanskelig for meg å si noe om. Egentlig en 'umulig' oppgave å sette bildene dine opp mot hverrndre, med det høye nivået du holder på denne typen fotografi.

Jeg liker dette. Flotte farger og insektet er flott plassert mot en behagelig bakgrunn. Fokus syntes jeg er bra med interessepunktet konsentrert rundt denne tråden og beina/hodet.

mvh Jan Frode
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu