Skating på rådhustrappa
Skatingen på rådhustrappa var en stillingskrig mellom skaterne og Oslo kommune frem til 2003, da de endelig fikk skate på området så lenge det var utenom kontortiden.
På en søndagstur i sentrum i juli fikk jeg dermed muligheten til å fange dette motivet.
Fikk litt liten tid til å forberedelse, og dermed ble ikke innstillingene optimale i forhold til hva jeg ønsket. Kunne tenkt meg enda litt mer bevegelsesuskarphet i bakgrunnen.
Men, er godt fornøyd med at hovedmotivet ble skarpt og synes bildet ble ok som ett av mine første med actionmotiv.
Ga absolutt mersmak, så jeg prøver meg nok på mer action fremover når sjansene byr seg.

Takknemlig for all kritikk, også med tanke på etterbehandling og beskjæring.
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • Sigma 18-125mm F3.5-5.6 DC
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger873
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_147799} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Vegard L.

Hei. Det er bra at det er flere Valldalinger her. Det beste med bildet ditt er selve skateren. Spruter av energi, fin positur, fin skarphet. Når det gjelder bakgrunn virker den litt rotete, men det hadde kanskje ikke vært så populært å rydde bakgrunnen og instruere tilskuerene... :-)
Mvh Vegard
Ole A. V.

Takk for kommentar! Hehe, du har nok rett både i at bakgrunnen er litt rotete samt at det nok hadde fått en lunken mottagelse om jeg hadde forlangt bakgrunnen ryddet.
Det hadde nok gått å rydde bort det meste i PS, men samtidig ville kanskje bildet mistet litt av dokumentasjonspreget det har nå (som var litt av tanken bak)?
Har PCen inne til reparasjon for øyeblikket, kanskje jeg legger ut en ny versjon når den er i hus igjen.
Bjarne H.

Tøft skatebilde! likte også speilingene i vinduet ;)
Pål Hilmar S.

Synes ''rotet'' i bakgrunnen er bra for bildet. Som du sier beholder du da det dokumentariske som også gjør mye av kompet her. Litt uheldig at den ene av gutta i bakgrunnen har fått halve hodet kuttet av brettet. Speilinga i vinduene var et klart pluss. fint lys på hovedmotivet. Bra action i bildet også.
Ole A. V.

Takk for kommentarer, jeg er absolutt enig i at en mer heldig plassering av det nevnte hodet hadde vært et annet sted enn bak rullebrettet ja. Får prøve å huske til neste bilde.
Avsluttet .

Det meste er nevnt over men, jeg vil også nevne kuttingen av søpplekassene han hopper over. og jeg skulle likt å se det antatte landingsområde:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu