Trekryper
Artig fugl, som klatrer i full fart oppover trestammene på søk etter insekter. Styrtflyr til foten av neste trestamme. Vanligere enn man skulle tro, men lurt å kunne lyden (tre stemte tzii etter hverandre) på denne arten når man ferdes i skogen, da er den lettere å oppdage.
Bildet inngår i albumet Norske fuglearter - En serie med artsbilder av fugler som finnes i Norge, men hvor bildene ikke nødvendigvis er tatt i Norge. Får jeg miljøet rundt fuglen med i bildet tas det nok med, selv om det da ofte ikke blir rolig bakgrunn eller forgrunn for den saks skyld.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger415
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_147719} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .

Godt gjort å få et såpass bra bilde av denne arten. Den er jo både liten og raaask.

Stian Håpnes
Odd Tore S.

Liten, rask og godt kamuflert.
Fint og typisk opptak så langt jeg kan bedømme.
Bildene dine øker både min interesse for og kunnskap om fugler.
Odd Tore
Eyvind R.

Det var bra Ketil. Nydelige farger og detaljer i fjærdrakta. Skarpt der det skal være. Tror kanskje bildet hadde profitert på noe beskjæring på begge sider.

MVH Eyvind
Nils B.

Et pent, rent og godt artsbilde med kvalitet som holder for meg. Om jeg skulle foreslå noe for å få pippen enda bedre frem så måtte det vært å beskjære tettere slik at lyset på høyre side ikke tar lurven fra nettopp pippen. (men regner med at du er klar over det) All respekt for arbeidet ditt.
mvh Nils
Morten N.


Hei Ketil!

Nok ett imponerende stykke godt fotoarbeide,en art jeg har prøvd å få skarp
i mange forsøk selv.


Mvh Morten
Torbjørn K.

Teknisk meget bra med fin detaljering i fjærdrakta, men det ser ut som om jpeg-komprimeringa er litt vel hard enkelte steder? Lyset er veldig behagelig og posituren på fuglen er fin, men jeg synes utsnittet blir litt vel midtstilt.

Mvh
Torbjørn
Avsluttet .

Denne serien din er lærerik hva angår mangfold av fuglearter. Det er også spennende å se hvordan du teknisk og komposisjonsmessig fremstiller så gode bilder som du gjør.

MvhJRH
Tom A. T.

Flott bilde av trekryperen. Jeg farter mye i skogen, men tror faktisk ikke jeg har sett en noen gang.
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu