Bildet inngår i albumet Insekter - Forskjellige insekter
Utstyr
  • -
  • EF 70-200 + mellomring
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger696
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_147709} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Chr. G.
Delikat og morsom sak! Føler dog at det blir mye uvesentlig til høyre i bildet, bak blomsten, kanskje du kan forsøke med en tettere kutting her. Skarpt, enkelt, og fargene fungerer bra, rosa mot grått og det svarte krapylet målrettet på vei rett inn i herlighetene!
Tone A.
Eit minimalistisk bilde med stor effekt!
Insektet er heilt målretta på støvberarane,ein kan mest høyra lyden av det.
Insektet er skarpt, flott fanga. Stengelen på blomen er diagonal og det gir litt dybde til bildet. Flotte rosa fargar på blomen(floks?) Eg ville heller kutta litt på venstresida. Flott og raskt jobba!
-Tone-
Heidi Anita R.
Skarpt insekt, delikat blomst og fint utsnitt. Jeg ville ikke kutta på noen sider. Liker bildet som det er.

:=)
Jan Frode A.
Veldig bra! Dette faller virkelig i smak.

Utsnittet er fint syntes jeg, og motivet er spennende med de få fargene. Både insektet og blomsten er fint fokusert, med masse rom rundt seg.

mvh Jan Frode
Eyvind R.
Et suverent bilde! Ganske enkelt, pent! Bildet kunne vært kuttet noe på venstre side, men fungerer svært bra med det utsnittet du har valgt også.

MVH Eyvind
Bjørn H.
Bildet må være slik det er, kan sikkert kuttes litt her og der, men det er pirk.
Slik bildet er presentert her, en liten flygende skapning, en flott ruvende blomst, og et stort universe, det er slik det er og da passer det utmerket med de store områdene rundt flua.
Nils B.
Neida la bildet i utgangspunktet være slik det er. Men om du skulle foretatt beskjæring måte det vært mye mye tettere over det hele. Dette vil imiddlertid føre til at du mister noe av sjarmen med bildet og dets innhold hva farge og luft angår. Liker bildet.
mvh Nils
Frank H.
utsnittet er bra som det er. en bra fangst dette. teknisk veldig godt også
Tom A. T.
Takker for kommentarer. Jeg var inne på det å bruke tettere beskjæring, men etter min mening ødelegger det stemningen og følelsen av uendelighet, og skaper en mere typisk avbilding.
mvh Tom T
Lars-Anders M.
Har sett noen av dine bilder. Bra. Dette bilde får meg att tenke på slike terrorister som kommer flyvende. Ja det er mange av dem.
Men bildet er bra det to elementer og få farver enkelt og greit.
Avsluttet .
Hei - hei Tom!

Jeg synes dett var fabelaktig bra. Veldig fin komposisjon og meget bra teknisk utført. Ser du bruker 70-200 med mellomring, noe som gjør prestasjonen enda bedre.

MvhJRH
Steinulf L.
Svært inspirerende.
Ketil K.
Det minimalistiske fremheves ved at det er såpass mye rom rundt blomsterfluen, som for anledning ligner et mini bombefly med klart kursmål. Gimrende bilde. Flott fargebruk.
Carsten A.
Meget bra, delikat på alle måter. Jeg ville vel selv gått for en viss mindre beskjæring ovenfra og fra venstre, men det er jo en smaksak. Uansett skikkelig fint som det er.

MVH CA
Marianne M.
Dette var skikkelig flott Tom A! Fotografert i rette øyeblikket. Geiterams med knallfarge mot den gråbakgrunnen gir flott virkning....det er en prikk over i`en i dette bildet også.....Det målrettede insektet! Ikke så rart kanskje,blomsten ser jo fristende ut ;-}
Veldig bra.

Mvh Marianne
Avsluttet .
Det er bare å bøye seg i støvet
Odd Tore S.
Virkelig flott prestert av deg!
IKKE kutte! Blomsterflua trenger luft for å kunne fly, og dette er ikke noe artsbilde av hverken flue eller blomst, som vel er en pelagonia. La ikke snauisme fjerne miljøet.
Odd Tore
Avsluttet .
Mycket fint fångat med sköna färger och bra skärpa. Så fint fångad i luften! Toppen!
Mvh
Elisabeth
Øyvind A.
Finfint! Et glimrende eksempel på at insektfotografering heldigvis handler om mer enn bare å komme nærmest mulig. Fin flatebruk.
En noe friskere bakgrunn kunne vært greit.
Ø.
Avsluttet .
Tar av meg hatten i beundring.
Dette var ganske enkelt imponerende.

Mvh
ARVE
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu