et selvportrett
Bildet inngår i albumet -selvportretter- - Fotografert av og med meg selv..
Utstyr
  • Canon EOS 350D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSelvportrett
  • Lastet opp
  • Visninger1006
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_147341} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .

Ja du vet å gå dine egne veier. Veldig bra komp, liker dette her. Du er utbrent på de riktige stedene:), farvede øyner og jaggu tror jeg du begynner å bli grå i håret - nei, bare spøker:).
Joda, bra jobba.
mvh arild
ingebjørg fyrileiv g.

takk for kommentaren, fint at du likte det :) var litt spent på dette her.

ingebjørg
Olav L.

Egentlig mye som er galt her, utbrent og litt ufokusert, men det funker. Røft og rock n' roll (selv om jeg tror du har jobba mye med dette) Liker uttrykket ditt, både ansikt og foto.
Jan Frode A.

Med det samme jeg så dette, så begynte jeg å tenke på Janis Joplin. Kikker igjen, og hører stemmen hennes. Her er det 60-tall, hippiekultur og blues. Sånn sett et spennende selvportrett.

Sort/hvitt formatet og innslagene av støy/korn og utbrente partier funker godt her. Understreker et rufsete image.

mvh Jan Frode


ingebjørg fyrileiv g.

bra at dere likte det, hyggelige kommentarer fra begge to :)
Odd Tore S.

Dette har du jobba mye med, litt fargerester her og der, litt utbrent, støy, rufset. Resultatet har blitt interessant og severdig, på en måte føler jeg at du har forsøkt å gi bildet et uttrykk av din personlighet, slik som du vil at vi skal oppfatte den.
Så får vi se hvordan dette bildet stemmer med de andre motivene du legger ut, om vi finner igjen samme karaktertrekk i motivvalg og -behandling der også. Det har hendt at jeg har blitt nokså forbauset når fotografer som har lagt ut en rekke bilder kommer med sitt selvportrett.
Odd Tore
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentar, det er nok riktig det du sier. Jeg tror jeg fremstår riktig, og jeg tror nok at det stemmer med de andre kommentarene om hvordan min personlighet er. Om de andre bildene har/får samme karaktertrekk, kan være opp til andre å dømme..
-ifg-
Erland P.

Hej
Portrættet kan jeg lide men finder de udbrændte steder lidt for meget
Hilsen
erland
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for kommentar, Erland. Jeg liker det utbrente, men det er heldigvis forskjellige meninger! :)
Oda Lystrup H.

et tøft portrett med direkte blikk og fine/tøffe toner.
liker utsnittet, men jeg vet ikke.. kanskje haka skulle ha vært med?
øyet kunne ha vært litt skarpere kanskje.

Oda:)
Judit W.

The self-portrait is very interesting in the technical methods. I like the black & white colours here very much especially you coloured the white parts of your eyes light yellow. I like the crop as well. Very well done! Nice work! :)

Judit :)
ingebjørg fyrileiv g.

Takk for nye kommentarer! Oda: ja, er enig i det du sier om øynene, men at haka er kappet, liker jeg. Du får et nermere innblikk da. Utrykket ville ikke vært helt det samme med den. Judit: thank you very much. I`m glad you liket it! I have worked with it a lot...

ingebjørg
Steinulf L.

Røfft og rocka, med intenst blikk. Et selvportrett utenom det vanlige. Typisk din stil. Likte dette.
Tore Arnt N.

Hei på deg!har sett på alle bildene dine,du e jaggu flink,syns det e artig å ta bilda men e jo itj så flink som dæ da:-)e søstra t birger æ,men bruke tore arnt sin side god sommer ingebjørg:-)hilsen Elin.
Avsluttet .

Rocka jente du Ingebjørg! Sånn fotografmessig synes jeg dette er veldig utbrent, du har vært litt uheldig med det. Man lærer så lenge man lever! Men du er jo ei fin skreppe ser jeg. Legg gjerne ut flere selvportretter men husk å jobbe med bilde i øyeblikket og i ettertid. (jeg er jo litt eldre veit du) STÅ PÅ LILLE VENN!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu