Sommerfarger
Bildet inngår i albumet Farger i naturen -
Utstyr
  • Canon EOS 20 D
  • Sigma 150 mm Macro
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger420
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_147283} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Eivind A.
Stilrent og pent. Fin komposisjon, og bra fargespill mellom motiv og bakgrunn. Beskjæringen er, om ikke superoriginal, så iallfall kreativ :)

Lurer på om jeg ville ha foretrukket å beskjære bildet bittelitt både i venstre og øvre kant, slik at du får med nøyaktig 1/4 av blomsten. Det ville i så fall også løse noe av problemet med det uskarpe bladet øverst.

Alt i alt et rolig og avdempet bilde som får meg til å savne den norske sommeren her i Bosnia :)
Heidi Anita R.
Dette bildet var kjempefint! Jeg liker egentlig beskjøringen slik den er her, men synes heller ikke ideen til Eivind er dum. Du kan jo prøve!

:=)
Tone A.
Flott sommarbilde med vakre fargar og fine former.
Bakrunnen er dus og det lilla i hjørnet har fin bølgete effekt. Dei typiske flikane på blada kjem flott fram.
Eg liker bildet slik det er, men legg inn ein versjon til. Kva om bildet var litt større og litt meir av blomen var med?
-Tone-

Inger-Lise S.
Skarpt og fint macro med lekre farger og fin dybde i bildet.

Inger-Lise
Monica J.
Takk for kommentarene.
Dette er et utsnitt av det originale bildet, som egentlig avbilder hele blomsten. Jeg forsøkte meg på ulike bekjæringer, men denne var den som falt i smak hos meg. :-)

MJ
Bård Lauris H.
Jeg sysnes dette var fint. Det eneste jeg kunne tenke meg å endre er å få en helt ren bakgrunn. Da hadde det blitt ennå mer stilrent. Bra!!
Rune L.
Fantastisk god skarphet. Mener den er helt avgjørende her. Har sansen for det valgte utsnittet. At det er kuttet veldig nært, men ikke helt, på midten av bladene slik at de ytterste tuppene kommer med, gjør at bildet ikke blir altfor statisk. Bakgrunnen er veldig mørk og kledelig, og helt uten forstyrrende detaljer. Synes at bakgrunnen som bidrar til en varm og lun stemning. Liker at den er variert som den er.

En ensfarged bakgrunn gir et rent minimalistisk bilde. Men ved og bytte bakgrunnsfarge kan dette bildet lett tilpasses forskjellige dekorative formål. Motivet er jo godt egnet for trykk på skjorter, cd-cover, kopper osv. Det får en spesiell effekt og gi bakgrunnen samme farge som en av de mørke fargene på som er i blomstens øye, eller på bladenes indre partier hvor det er skygge.

Mvh
Rune
Monica J.
Takk for kommentarene.

Jeg tar til etterretning dette med en mer ensfarget bakgrunn. Det kan nok gjøre bildet mer stilrent. For øvrig er hensikten er å få frem det vakre fargespillet i naturen, og derfor føler jeg at det lilla i bakgrunnen hører med akkurat her.

Som vanlig er det mye snakk om smak og behag, og hva man skal brukebildet til. Selv er jeg så fornøyd med resultatet at jeg velger å ikke endre noe. :-)

MJ
Jonny E.
Hei hei

Min smak gjør at eg villa flippa dette horisontalt,
dette e nok på grunn av mi leseretning.
Eg villa ogå vurdert og hatt blomsten litt mindre i billedflata
ved og ha med mer av omgivelsan... om mulig.
g like fargeforskjellan i bakgrunnen som pirrer litt.

Gode farga og god skarphet.

Ha en riktig god dag

. JonnyE
Steinulf L.
Teknisk bra, fin komposisjon og vakre farger. Med ensfarget bakgrunn ville bildet blitt kjedelig. Bildet kunne kanskje vært større.
Avsluttet .
Spenstig bilde, likte det med det røde nede i motsatt hjørne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu