Lavskrike
Bildet inngår i albumet Norske fuglearter - En serie med artsbilder av fugler som finnes i Norge, men hvor bildene ikke nødvendigvis er tatt i Norge. Får jeg miljøet rundt fuglen med i bildet tas det nok med, selv om det da ofte ikke blir rolig bakgrunn eller forgrunn for den saks skyld.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger385
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_146879} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Å samle 70 artsbilder av norske fuglearter er i seg selv en prestasjon!
Det skarpe øyet er det første jeg fester meg ved - meget bra. Fjærdrakten er også særdeles godt gjengitt. Det eneste pirket måtte være midtstillingen.

MvhJRH
Alexander W.

Hei..
Flott bilde.... skarpt og fint øye, og en flott bakrunn...
Men nebbet ser litt pixlete ut under. (trapp) og komposisjonen er litt kjederlig men ellers teknisk bra :o)

Mvh Alexander Wabakken
Nils B.

Likte godt måten den både sitter på og ikke minst så er bakgrunnen kledelig. Som artsbilde er det et vakkert bilde som viser bra med detaljer. Stort pluss for glimtet i øyet. Bra, men det vet du sikkert.
mvh Nils
Erik A.

Meget godkjent bilde av denne tillitsfulle krabaten. Knæsj farge på bakgrunnen, som er både farge- og lyssterk, men uten å overdøve fuglen. Den komplementære fargen på halen mot bakgrunnen er flott. Skarpheten upåklagelig. Øyeglimtet redder bildet, idet hodet ellers blir relativt mørkt mot bakgrunnen. Midtstillingen ville funket bedre om kvisten hadde rundet i en djupere bue. Som her tror jeg et trad. komp avskjært mer på høyresiden vil funke best.
Ketil K.

Takker for kommentarene her. Ikke så lett å finne på noe nytt når det gjelder lavskrike. Jeg har forsøkt meg her med en utradisjonell vri. En så tillitsfull fugl er jo lett å komme inn på, så de gode artsbildene med lav og det hele hagler det av. Midtstillingen her skulle være en del av det utradisjonnele, på grunn av den tilnærmede symmetrien i grenbuen.
Tom A. T.

Her får man blikkontakt med en gang bildet åpnes. Syntes du har lykkes godt med å lage et bilde som er både utradisjonelt og artsbeskrivende på en gang. Dette prosjektet ditt står det virkelig respekt av.
mvh Tom T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu