Tromsdalen
Bildet er tatt rett etter nedstigningen fra Tromsdalstinden sent i går kveld. Pft for kommentarer.
Bildet inngår i albumet Landskap Nord-Norge -
Utstyr
  • Canon 10D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger413
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_146251} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .

Jeg syns ramma stjeler litt for mye oppmerksomhet, den er litt for kraftig syns jeg. Men selve bilde er et flott bilde av norge i all sin prakt. Flotte farger og fint komponert.
Annbefaler deg å legge ut en v2 med en mindre ramme.

Mvh Kyrre Lien

Øistein T.

la det ut ved en feiltakelse med grå bakgrunn... hvit nå.

mvh
Øistein
Frank K.

Etter mitt syn et velkomponert bilde, som først og fremst fenget meg pga den flotte dynamikken i farger og i elementene du har fått med. Likte også diagonalene åsen og den nærmeste haugen ga. Skulle imidlertid sett den nærmeste diagonalen litt lenger ned, slik at også elven ikke hadde gått ut i midten av bildet. Dette er vel flere eksponeringer, eller har du prestert å få ut så mye av en enkel RAW-fil? Flott med bregnene som forgrunn.
Audhild E.

Liker linjene og diagonalene i dette bildet.Godt sett. Savner noe konrtast slik at forskjellen på grønnfargene kommer enda bedre frem. Fine skyer.Og bekken gav liv.

Mvh-Audhild
Kim Daniel A.

Fint sommer bildet, de forskjellige lagene med natur bakover jobber fint i lag. Forskjellige fargetoner paa hver del av bildet gjoer det spennende og se paa. Skyene var du jo ekstra heldig med ogsaa, lett og luftige :)

Eneste er kanskje at fjellet i bakgrunn ser litt uskarpt ut, noe som virker rart siden skyene ser skarpe ut. Sikkert bare mine morgentroette oyer...

Lurer paa om du hadde staatt litt lenger til venstre for og faa mer med av bekken? Den kunne ha vaert et godt element for aa lede blikket innover i bildet.

mm tromsdalen er bra da :)

kimd
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu