Forfall
Bildet inngår i albumet Naturbilder - Mine naturbilder fra fjern og nær
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1185
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_146242} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Espen G.
et enkelt men likevelll veldig flott bilde.. likte diagonalen og de flotte detaljene. den difuse bakgrunnen gjorde seg også godt. det ser ut som du har noe litt utbrente områder..men det plager meg egentlig ikke...

-EsPeN-
Inger-Lise S.
Hei Hilde! Pussig, jeg tenker ikke forfall når jeg ser dette. Jeg tenker fine nyanser og strukturer, detaljer jeg liker, skarpt og med en god komposisjon.
Nydelig lys og behagelig bakgrunn.

Inger-Lise
Frank H.
jeg tenker heller ikke forfall når jeg ser dette.
veldig enkelt men fine linjer. kunne ha tålt mer oppskarping
Hilde J.
Takk for kommentarer - når det gjelder oppskarping, så har jeg gjort noe, men synes det ble kornete i bakgrunnen, så jeg kjørte NI etterpå. Bildet er tatt på 15 m avstand, frihånd 300mm tele. ISO 400 husker ikke helt blender/lukker, men å skru opp iso gjør bildene mer kornet, og vanskeligere å skarpe opp.

Gjerdet er satt opp i '79, og begynner nå på vikende front. Men jeg synes også det er pent når man ikke ser alt ;-)

Utbrentheten skyldes nok litt hard bruk av kontrast. Liker litt ''punch'' i fargene.

~~hilde~~
Rune L.
Ser veldig gammelt ut, er det første jeg tenker. Men siden jeg ikke assosierer slike gamle gjerder med noe negativt når de vises i slike omgivelser, er ikke begrepet forfall det som først streifer mine tanker. Synes umiddelbart kanskje det blir et litt for negativt begrep. Men i andre tilfeller igjen assosierer jeg forfall med ''svunnen tid'', men da som noe positivt.

Så at man reagerer på bruken av begrepet forfall her, har kanskje med at man blir påvirket av måten bilder og begreper kombineres på over tid.

Mvh
Rune

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu