Turbonegro
Var på konsert i går..legger ut tre bilder så viss du gidder kan du jo legge igjen en kommentar på et eller alle:)
Utstyr
  • 20D
  • 70-200 2.8 is
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger396
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143786} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
John Ø.

Herilg med det røde lyset i bakgrunnen. Synd ansiktet ble så undereksponert.
Aleksander L.

Ja stemmer med ansiktet ble litt for mørkt men enn ser lissom ansiktet hans,men syns det lyset ble ganske kult jeg så det trekker litt opp igjen etter det med ansiktet:)si hva du mener da:)
Per Ole H.

Her synes jeg du har truffet bra på motiv, komposisjon og lys. Men jeg er ikke glad i sånne skjeive perspektiver, ser du har valgt det på alle tre Turbo-bildene.
Jon Anders S.

Er enig med John Østensen, synd med annsiktet og tøff bakgrunn. I tilleg så syns jeg at det er litt synd at vi ikke ser hele Happy Tom's høyre hånd. Tror det ville blitt mye bedre dersom du hadde tatt høydebilde, og fått med resten av bassgitaren, men uansett, et fint bilde!

Hilsen Jon A.
Stein Oleiv B.

Sykt bra bilde aleksander! Turbonegro ruler, mn dn nye cden, party animals, var litt skuffendes. Siden vi er på foto.no kan jeg si at coverbilde var også stygt, ikke helt trbongro. Men jeg må jo også si litt om bilde ditt også . LIkte i motsetning til john at bildet var skeift, knallbra at d var så skarpt, likte som de andre at det var rødt i bakgrunnen. Dn naturlige ''rammen'' fønka også bra. gjør ingenting at hånda ikke viser, som de andre kjomenterer. Men det er bare tre ting du kunne fjernet, bare får å holde fokusen på happy tom. Klonet vekk micen , og den hvite greia bak han, og fått vekk, vet ikke hva d er,mn det ser ut som det er hår på linsa midt på bilde til venstre. Til slutt kan jeg si at jeg likte vinkelen, og selv om dn nye cden har endel dårlige sanger, må du kjøpe dn, viss du ikke har dn da. :)

mvh SOb
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu