Andrej Nebb - De Press
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-06-17 14:37:48
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger626
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143591} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Rune Edvin H.

Dette likte jeg. En enkel og god isolasjon med ro og trøkk (fra historiens siste månefestival?). Bra positur på fyren.
Rune
Bjørn J.

Det er fra Fredrikstad ja. Nå er det vel ikke sikkert at dette var den siste festivalen selv om lokalpressa mente det.
Avsluttet .

Ja dette var Andrej i sedvanlig positur. Han hadde vel med seg sin gamle vinkelsliper også på denne konserten regner jeg med? Og i så fall fikk du kanskje tatt noen spenstige bilder mens han brukte den...som jeg håper på at du legger ut etterhvert! Høydeformatet og nyansene i det rødgule scenelyset er hva som sammen med plasseringen av hovedpersonen nederst i hjørnet gjør dette bildet. Bra dette.
Morten R.

Mektig bilde.

Ikke sikker på hvor hvor nøye du tar slikt men det ser ut som du har en photoshop halo rundt Nebb.

Bra med en vinkelsliperen, kan nesten lukte svidd publikum hår.

- Morten
Per Ole H.

Enig at dette er et bra bilde, tøft med så store flater og plasseringen av Andrej. men det ser ut til at du har slurvet litt med PS ved albuen og mikrofonstativet?
Fred S.

De Press; finnes de fremdeles ? Har de klart å klore seg fast med Nebb og klør ? Og Nebb har fått fortenner ? Liker plasseringen av karen, og den store røde flaten. Egentlig litt ''klassisk'' dette mht slike konsertopptak. Derfor har du muligens klonet bort et eller annet for å få bildet så rent ? Ser at andre antyder det, ser også hvorfor, men er ikke sikker.

vh fred
Bjørn J.

Jeg har ikke fjernet noe i bildet.
Avsluttet .

Versjon 2 var bildet sitt og veldig Andrej ja...knall...takk, amen!

Fred DePress finnes nok ikke lengre, men Andrej har vel i senere år drevet og gjort noe solovirksomhet på plate med påfølgende konsertopptredener sammen med deler av gamle DePress - bl.a. ærverdige gitarist Jørn Christensen. Var på en konsert med ham på John Dee i Oslo for 3-4 år siden...da etter han gav ut et album med tekster av Tor Jonnson (Kvite Fuglar) - men iallefall den konserten inneholdt mye (les: mest) gammelt DePress-stoff ja...for det var jo det vi tilskuerne ville ha...med vinkelsliper!!
Grethe B.

Begge bildene er flotte. Fine farger, I #1 er det flotte orangefarger og personen er fint plassert. det andre bildet er rått og spennende ! Bra jobba!

mvh
gt
chris s.

Hei, flotte bilder av en gammel traver. Han fikk heltestatus da han dro Fiskepudding på Nattrocken for minst 25 år siden.
Navnet derimot er: Andrzej Dziubek Nebb
Bjørn J.

Han er døpt Andrzej Dziubek Nebb men har alltid brukt navnet Andrej Nebb her i Norge. http://bandindex.no/index.cfm?template=record.cfm/3699.htm, http://www.maanefestivalen.no/html/arr.php
Odd Tore S.

v1 ble sterkt, gjør inntrykk på en som ikke aner hvem mr. Nebb er. For meg bare stemmer dette bildet.
v2 bruk av vinkelspliper uten beskyttelsesutstyr blir mer ordinært for en som har moret seg med dette i lange perioder i løpet av praksistiden. Sikkert OK som show.
Odd Tore
Stig Morten S.

Liker dette livebildet meget godt. Her får man virkelig følelsen av at man er på konsert. Kanskje kuttet litt for mye ned til høyre.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu