KJørt meg nytt objektiv..17-40 mm så prøvde det litt i går så dette er bare en sånn prøve greie men legg igjen en kommentar og si hva du synes om bildet da:)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-06-16 01:54:18
    Versjon #2
Utstyr
  • 20 D
  • 17-40mm 4l
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger713
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_143416} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Aleksander L.

Legg igjen en kommentar vel:)
Jorunn E.

Hei! Stilig bilde, kult utsnitt! Likte v2 definitivt best jeg, hvor hun kommer best frem med det røde håret i kontrast til svart/hvitt bakgrunn!

Mvh Jorunn.e
Stine Merete F.

Hei! Grattis med nytt objektiv da... Tett og fint utsnitt, jeg liker versjon 1 best. I versjon 2 synes jeg det blir litt for sterk kontrast mellom sorthvitt og farger, tror jeg hadde likt det bedre om fargene ikke var fullt så sterke.
Mvh Stine
Avsluttet .

gratla, syns det tåle kutting på begge sider av øyene!
Thomas A.

Dette er rett og slett dårlig ''kutting'', greit at du vil ha en tett komp. men bare kutte sånn midt på haka funker ikke. Det får modellen til å se rar ut, samt at hun mister hele ansiktstrukturen.

thomas
Oda Lystrup H.

hei!
skulle gjerne hatt med haka,
så kunne du heller ha kutta helt til et par cm bak nærmeste øye.
men et flott bilde av pen modell:)
skarpt og fint.
jeg liker nok v1 best tror jeg.

Oda:)
Aleksander L.

Takk takk for kommentarer.. også var dette en prøve greie for og se åssen det ble med den nye linsa mi...Thomas Aas jeg prøvde med hele haken men det syntes jeg ikke ble noe spes bra.. hensikten med dette bildet var og prøve og få frem blikket hennes... og fant ut at jeg ikke trengte haka hennes og jeg trivdes bedre med denne kuttinga i høyden enn med haka og greier...kan heller bli med på og kutte ''Litt''i bredden kanskje,men takk takk for comments:)Rock on:)
Thorjus H.

Definitivt vs2:
bra med at du la bakgrunnen i s/h det gir mer fokus. utsnittet passet meget bra til denne slags portrett. fargene er meget bra noe som gjør et godt bilde.

Vs1:
Er også et fint portrett. men kanskje bakgrunnen kunne vært dempet litt slik fokus faller mer tilbake mot henne. savner også litt flere kontraster slik at øynene hennes kommer frem, et portrett med fine øyner i fokus fanger oppmerksomhet.

Mvh Thorjus
Thomas M.

åå, dette likte jeg! veldig flott og elegant profil.
passet godt i s/h også ;) stå på!

mvh thomas mørch
Maria A.

Et veldig fint utsnitt, likte det veldig godt;) V2 hadde veldig sterke fine farger, det likte jeg, flott skarphet. Men synes blikket hennes passer best i svart hvit, gir liksom mer til meg pers. en veldig fotogen jente det her, flott profil.
stå på! ;)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu