bølgjer
Bildet inngår i albumet strukturer - Naturens uendelege mønster
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-06-08 17:26:00
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2005-06-08 17:40:01
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger372
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_142260} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Kjell G.
Jeg savner kanskje et tydeligere skarphetsplan, om jeg skal nevne noe. Det ble et veldig flott bilde av dette uansett, Magnar!

mvh kjellg
Inger Anne Maritsdotter V.
Ja dette syns eg også var fint.
Severdig og abstrakt.
Muligens hadde det gjort seg med litt usm/sharpen i ps.
Mvh -iav-
Magnar B.
Takk for gode innspill! Skarpheten er ein utfordring m kraftig tele og bølgjer som ikkje er lett å få til å stå i ro… har lagt på litt meir USM i v2. Mulig det kjem ein v3 med eit anna utsnitt viss ungane roar seg litt…
Caroline M. S.
Jeg synes v1 er kjempefin som den er. Myk med spennende mønster og fine farger. Enkel, men likevel mye å se på. V2 synes jeg ble hardere uten å se skarpere ut. V3 er OK, men jeg liker bedre høydeformatet og fargene i v1.
Ann F.
Det ble litt for langt for meg, mye med mønster som øyet skal sortere. Et bilde man nok trenger nok litt tid på å se på og finne systemet. Men jeg ser ikke bort fra at det over tid kan bli et man gjerne ser ofte på.
V1 faller best i smak hos meg, V2 blir for hardt uten å bli skarpere, som Caroline sier, V3 er mer tradisjonelt med liggende format på liggende linjer, sånn sett er høydeformatet i V1 best.
Aner ikke hvorfor, men jeg får assosiasjoner til en lampeskjerm som er en stående sylinder med delvis gjennomskinnelig mønster på utsiden som lyset skinner gjennom.
Og det var kveldens avsporing.
:-)
Mvh Ann
Inger Anne Maritsdotter V.
#2 blei skarpere, som eg etterlyste, men ser faktisk då at #1 blir meir behagelig for øyet, hvis du skjønner kva eg meiner;-)
Mvh Inger Anne
Jan Frode A.
Hei

Bildet fungerer, men ikke helt i mål i mine øyne.
Versjon #1 er den jeg liker best. Fine bølgende linjer, og godt samspill mellom lys og brytninger.

Når jeg sier at det ikke er helt i mål, mener jeg det blir litt 'flatt' på en måte. Kunne tenke meg mere dybde innover i flata, som du kanskje ville fått dersom disse linjene/krusningene ble tynnere innover i bildet. Jeg føler at mørkere partier innover, gir litt dybdefølelse, men ikke nok.

Mange spennende muligheter i slike motiv.

mvh -jfa-
Karl Morten R.
Hei Magnar

Flott lysspill ! Flott rytme i bildet ! Dette er et bilde som man kan se på og la tankene suse ... Likte kontrastene i bildet. Ser at det blir kommentert ovenfor at bildet burde vært skarpere. Når jeg betrakter det korrigerte bildet ditt (med USM), må jeg si at jeg foretrekker det originale bildet best. Lurer på hvordan dette bildet hadde gjort seg gjengitt på akvarellpapir i strort format ...

Mvh
Karl Morten
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu