Ramin
Utstyr
  • Canon Elan
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger76
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_14162} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Audun R.

Helt greit, synes jeg.

Ser ut som det er tatt ute, og jeg antar at litt sterkt sollys har medført at personen kniper øynene igjen. Det er ikke spesielt ille her, men det er noe å være obs på.

Det er noen rester av ramme her, de burde vært beskjært bort.

MVH Audun
Mette P.

Det stemmer at bildet er tatt ute. Syntes ikke det gjorde noe at han knep øynene, men er helt enig i det du sier at en må være bevisst på øynene. Rammen i filmscanneren er beskjert bort, men når jeg legger til ramme i Paint Shop så kommer denne lille hvite rammen til syne. Takk for kommentar!
Audun R.

Hvordan legger du til rammen? Den er ikke 1 pxl bred over alt, se f.eks. over hodet hans, der synes den ikke. Det var derfor jeg trodde at det var rester fra negativet. Den ser også noe gjennomsiktig ut.

Et tips for å få 1 pxl brede rammer over alt er å øke ''Canvas size'' med 2 pixler i høyde og bredde mens bildet er sentrert. Bakgrunnsfargen må settes til hvit (eller annen farge) før dette gjøres. Så vidt jeg husker er det samme fremgangsmåte i Paint Shop Pro som i Photoshop.

MVH Audun
Mette P.

Jeg beskjærer vekk rammen før jeg scanner bildet. Når jeg har bildet i Paint Shop Pro går jeg inn og setter ramme. Hvis du ser på mitt andre portrett som vises nå så har også dette en ramme, men der er den rundt hele bildet. Jeg har lagt merke til det selv, skal forsøke fremgangsmåten du referer til! Takk for tips!
Avsluttet .

Hei Mette!
Fin portrett, øynene helt ok etter mitt syn. Føler kanskje hodet er litt ''presset'' opp i høyre hjørne. En måte å legge til ramme i paint shop pro er under valget imageDer finner du et menyvalg som heter add border. Der kan du spesifisere hvor tykk streken skal være rundt bildet. Tykkelsen kan også variere på de fire sidene.
Mette P.

Thank you Trond!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu