Forfatter Dag Skogheim
Utstyr
  • Nikon D2H
  • AF Nikon 50 mm F:1,4
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/40s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger744
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_141519} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Erik Krum H.

Flott portrett, liker lys/skygge. Hånden gjør at han ser tankefull ut. Et godt ''forfatter'' portrett. Syns kanskje du kunne kuttet litt i toppen.

EKH :)
jeanette h.

tja, jeg likte toppen, men han ''faller litt ut av bildet..han er litt for mye til venstre i bildet, og han heller oxo mot venstre.. men dette liker jeg utroli godt. selv er jeg IKKE glad i hender (spesielt ''tomme'' flater) men her passet det bra. tonene i bilde er fabelaktige. bakgrunnen er perfekt!!! :)
ha en fin dag

jh
Kamran K.

hadde nettopp tenkt å laste opp et bilde av han men du var tidligere ute så jeg venter med det til neste uke ;) flott bilde av en flott kar, bra komp, fint lys er ikke helt sikkert på kontrasten og som sagt jeg hadde kuttet ett par cm av toppen men ellers bra jobbet

MVH K.K
Ole Magnus M.

Liker bildet ditt; for å komme med litt konstruktiv kritikk oppfatter jeg det som om det kunne vært gjort noen endringer som i all hovedsak hører etterarbeidsfasen til, så i motsetning til så mange kommentarer på andre bilder ellers (for stor/liten dybdeskarphet etc. etc.) er dette ting det går an å prøve ut.

(to forbehold; sitter ikke på en optimal skjerm, og er ikke egentlig veldig dreven i etterarbeid, så du får ta kommentarene mine for hva de er)

Jeg syns at det er litt mye luft over, ikke nok til å gå for et kvadratisk utsnitt, men en mellomting der. Klarer ikke helt bestemme meg, går ut fra at Kanran Karimis anslag over (''et par cm'') kan gjøre nytten.
For det andre ønsker jeg meg noe mer kontrast - og kanskje noe mer ''kantkontrast''/USM sånn at ansiktstrekkene trer litt tydligere fram, særlig øynene oppfatter jeg som litt ''langt borte''.
For det tredje syns jeg bakgrunnen er bittelitt for lys, og jeg synes å se litt korn/støy/(posteriserng?) i skyggene - det kan selvfølgelig bero på komprimering-for-web men det kan for meg se ut som om bakgrunnen og eller skyggene er ''presset'' litt - jeg innbiller meg at det ville vært et enda bedre bilde med en litt mørkere bakgrunn, da ville kanskje dette ''støyet'' vært enda mindre tydlig.

Men som sagt; svært godt forfatterportrett,
keep up the good work!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu