Ping-pong
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2005-06-08 01:24:26
    Versjon #2
Utstyr
  • Olympus E-1
  • Zuiko 14-54 mm, 1:2,8-3,5
  • Brennvidde43mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/80s
  • FilmtypeRAW, ISO 100
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger765
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_141000} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Chr. G.
Fine linjer, farge og skygge, og dette er bra balansert i billedflaten. Skulle gjerne ha sett dette uten fugleskiiten og slitasjemerkene. Den nærmeste sprekken er også noe forstyrrende.
Bjørn H.
Grei linjeføring og fin skyggeeffekt.

Et helt OK motiv ...,

Savner mer smell og kontrast...

Du får IKKE ekstra poeng for skiiiten ;(

Du har mange flotte bilder i portfoiloen din ... b.l.a. fra Island ... få dem ut :)

Bjørn :¤



Avsluttet .
Synes motivet, skyggen og komposisjonen er helt fin-fin jeg, men enig med Bjørn i at mere smell i kontrasten hadde gjort seg. Litt levels + litt kontrastjustering kunne gjort underverker her tror jeg!
Nina S.
Jeg liker former og skygger og synes dette fungerer godt, kan være enig i at fargesmellen kan være større og at litt for mange elementer i bakgrunnen forstyrrer.
Mvh Nina
Rune T.
Hei Line!

Artig og greit. Fine linjer og ditto skygger. Synes du har vært for raus på venstre siden. Eventuell artefakter som påpekes her av andre syne sjeg ikke gjør noe i det hele tatt, det bryter det enkle og strømlinjeformede og gjør det hele interessant!

mvh
Rune
Inger-Lise S.
Fine linjer og skygger.Liker inndelingen i billedflaten. Savner litt kontrast.

Inger-Lise
Thorfinn B.
Grei linjeføring, men smellet er fraværende som flere er inne på.
Caroline M. S.
Tusen takk for kommentarer og forslag. :-) Som vanlig syntes jeg jeg hadde flist til riktig så mye med kontrast og mer fargemetning her, men ser at i hvert fall skyggen på høyresiden kunne vært svartere (sikkert også det grønne, men jeg begynner å bli mer og mer overbevist om at vi ikke ser det samme - at skjermen min stadig er for mørk. *sukk*). Skal mekke litt mer på dette og legge ut en v2, men får ikke tid i dag.

Ja, det hadde sikkert blitt fint uten fugleskitt også, men da hadde jeg kanskje ikke lagt merke til bordet. Har ikke sett noen spille bordtennis siden 1970-tallet sånn omtrent, og syntes det var så passende med et nedslitt bord fullt av måke- og duedritt. :-)
Odd Tore S.
Tenkte meg at dette var en eller annen golfbane med hull og fikst gjerde ut fra thumbnailen, gjerne satt i en litt ironisk sammenheng ut fra tittelen.
Men så var det ping-pong, og slitt utstyr med fuglemøkk i stedet. Da blir beholdningen lysspillet i plastnettet og skyggen av dette, og en OK komp. Men det ble litt grått og hverdagslig.
Odd Tore
Christer B.
He! trodde først dette var et gjerde på et jorde. stilige linjer og komp. savner kanskje en ball i fart, men ikke uten at det kanskje faller oppi klejséboksen.
Mona R.
Jeg trodde også først at dette var et gjerde på en gresslette og at den hvite klatten kanskje var en sau...så ble nysgjerrig på hvorfor du hadde valgt den tittelen.. :-)
Morsomt med bilder av ting som ser ut som noe annet enn det det er.
savner vel egentlig ingenting i bildet.

Mona
Arne S.
Originalt, det skal du ha. Men innerst i sjelen går det ikke :-)
Caroline M. S.
Takk for nye kommentarer. :-)

Nå, en smule for å si det mildt, etter skjema har jeg lagt til en ny versjon med mer kontrast. Hrm - mulig jeg overdrev litt. ;-)
Tore Johan V.
Jeg greide heller ikke se hva dette var for noe først. En jumbojetfanger 30 000 fot over Island? Fikk en herlig sprø sci-fi følelse over bildet.

Bildetittelen la intet hint igjen hos meg, før andre visning. Meget bra.

-TV
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu