Us Two
Twilights in a sunset...

Dedicated to myself and someone special...
Dess mer jeg ser på det, jo bedre liker jeg det... og ser 'mer og mer' i det...
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde6mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/549s
  • Nei
  • Annet Picture:

    * Make: FUJIFILM
    * Model: FinePix S5000
    * Shutter Speed: 1/549 second
    * F Number: F/5.0
    * Focal Length: 6 mm
    * ISO Speed: 160
    * Date Picture Taken: May 11, 2005, 9:11:08 AM
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger393
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_140409} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Erik S.

et virkelig vakkert bilde.
Frode G.

Bildet er fint det, men teksten til høyre passer dårlig inn med resten av settingen. Ville nok prøvd å finne en annen måte å gjøre det på.

Mvh
Frode
Tor-Erik E.

Heisann.
Bildet er i og for seg greit det. Dog, jeg synes kontrastene er i heftigste laget. De solflekkene på himmelen er utbrent i motsetning til forgrunnen som trenger litt lys. Her er elementer i bildet som gjør det omtrent umulig og slippe unne utbrente partier om man ikke setter sammen av flere eksponeringer. Da tenker jeg på skyhullene. Litt støy i øvre kant av bildet uten at det sjenerer i større grad. Kompen og fargemetningen sitter bra. Synes havet har en riktig eksponering. Utgangspunktet er meget bra, men dette er et generelt vanskelig motiv med slike store lysforskjeller.

Tor-Erik:)
Karin G.

Tusen takk, Erik! =)
Karin G.

Frode,
Takk for din kommentar. Holder på å eksperimentere med tekst og rammer til min salgs/printkonto på deviantart. Tar gjerne i mot konstruktive forslag til hvordan man kan gjøre dette bedre; etter din mening.

Mvh
-Karin
Karin G.

Heisann Tor-Erik,
Naturen byr på de heftigste kontrastene! Og det har jeg VELDIG sans for! Liker litt dramatikk og spenning... Det skaper vibrasjoner... Jeg tar bilder mer med hjertet enn med tanke på alle tekniske spissfindigheter og 'regler'.

Dette motivet så jeg langt foran meg på en 90-vei inn mot Tromsø fra Narvik.. Jeg stoppa bilen i vegkanten, sa til min 4,5 årige datter at jeg gikk ut en snartur og så sprang jeg over veien og gikk ned mot havet...

Akkurat da jeg kom fram - forsvant solen og det ble helt mørkt og uinteressant....Det var skikkelig heftig FØR den gikk bak skyene igjen..Å nei!! Typisk, tenkte jeg... Stod der og venta litt, håpet at lyset skulle komme igjen for det var mye vind i høyere skylag...

3 minutter etter åpnet himmelen seg og slapp ut LYYYYYS..... TO tydelige striper i vannet .... Twilight.... Det var magisk...

Tok flere bilder fra samme sted; det stod et naust der som jeg også har med på noen andre.. Hele prosessen var unnagjordt på under 5 minutter - da forsvant sola og det styrtregnet resten av kvelden...

Valgte å ikke lysne dette bildet og har beholdt det slik det ble originalt. Jeg er ikke så bevandret i PhotoShop - som har en brukervennlighet a la grunnfag på universitetsnivå... (i allefall innmari mye å sette seg inn i, for det minste lille man vil gjøre...). Eneste jeg har gjordt her nå, er å arbeide litt i canvas med rammer og tekst..

Så jeg kunne nok ha brukt tid i PS for å forbedre originalen - foreløpig må jeg av tidsmessige årsaker la det være til senere (er i en eksamenstid...). Dine kommentarer tar jeg med meg vider; takk for at du tok deg tid til å kommentere!

- Karin :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu