Gamle Surnadal
Et bilde jeg tok tidligere i ''sommer'' da jeg var en tur til Surnadal på Nordmøre. Bildet er fra den gamle bebyggelsen - Surndalsøra.Er litt usikker på dette bildet, og får kanskje bekreftet noen antakelser etter hvert.
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon Nikkor AF-S 18-70mm 1:3.5-4.5G ED
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetRaskt ut av bilen for å ta et par bilder.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger675
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_140396} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Nathan W. L.
Hei
Her har eg vore mange gonger ( kona mi kjem frå ei gard litt lengre opp elva...) og eg forstår korfor du er usikker, eg har prøvd meg på dette motivet fleire gonger utan at eg har vore særleg sikker på resultat.
Eg har og prøvd frå brua til venstre i fotoet ditt, og trur at det funker litt betre, om man venter til riktig tidspunkt når det blaser ikkje og vatne er ikkje på veg inn eller ut så kan man få fine speiling i vatnet...
Eg og er usikker på ditt foto, føler at kanskje eit lite kutt i høgre kunne hjelpe litt... den grønne bygninga tar litt oppmerksomhet.
Det ser ut om du har fått lit sol i linse... eg kan sjå litt ''flare'' i skogspartiet rett til venstre for den grønne byggninga..
Ei lita justering i '' curves'' for å auka kontrasten kunne og være ein fordel....

Helsing, Nathan


Inger Anne Maritsdotter V.
Hei.

Min første tanke her, var at båten som ligg utpå vatnet der, ikkje passa inn med resten av bildekomposisjonen.

Eg likte godt ''resten'' med dei duse fargane, som eg syns passa inn i den gamle bebyggelsen, bildekomp. er litt knapp på høgre side, mulig eg ville hatt med litt meir der, og ledningen som går tvers over elva/vatnet nederst i bildet er litt sjenerende; men ikkje altfor skjemmende heller, for slikt høyrer også med i ''vår verden'', ellers et veldig godt motivvalg.

Mvh Inger Anne
Odd Arild E.
Takk for konstruktive kommentarer. Natan - ser nå at det er ''flare'' i bildet. Skal se på motivet fra brua neste gang.
Inger Anne - båten passer kanskje litt dårlig inn i den gamle bebyggelsen. Jeg har forøvrig beskåret noe på høyre side, da bygningsflaten tok for mye av oppmerksomheten etter min mening - må se på originalbildet på nytt.
Odd A
Steinulf L.
Fin dybde i bildet. Skulle ønske båten lå litt lenger til venstre.
Odd Arild E.
Med båten lenger til venstre hadde det blitt bedre balanse i bildet, ser det nå.
Odd A
Asgeir S.
Bildet er veldig bra. Dersom du vil ha den heilt rette stemninga og tenker på sjølve bildet, så kan du speilvenda det. Då trur du får den rette effekten. Det er mi meining.

AS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu