Konval
Bildet inngår i albumet Vårens blomster -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger335
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_139929} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Tore E.

Fantastisk flott bakgrunn.
Selv ville jeg ha flyttet fokus punkt en del oppover, men selv nå synes jeg bilde var flott, sikkert mye fordi jeg ble så opphengt i den bakgrunnen.
Kjell G.

Man kunne sikkert laget mange interessante varianter over dette tema - flytte fokus, forandre vinkelen noe etc. Men dette synes jeg ble bra; rent og delikat, med flotte farger.

mvh kjellg
Janne L.

Flott bakgrunn. Rent og delikat bilde. Enkelt og flott. Jeg savner litt mer skarphet. Skull ønske mer av bladet var i fokus.
Janne
Ketil K.

Velfundert på langs opptaksvinkel på det bøyde konvallbladet, hvor man bare aner dynamikken inn(ut?)over langs bladet. Rendyrket komposisjon med flotte valører og lys!
Avsluttet .

Enig med Ketil
Meget flott bilde igjen............. enda bedre enn ditt forrige bilde.

MvhJRH
Ann F.

Delikat. Rent instinktivt ville jeg plassert bladet i bildets høyre del, med den formen det har, men det skaper kanskje mer spenning i komposisjonen slik det er her. Fint speilinger i vanndråpen.
Mvh Ann
Jan O Ø.

Hei. Flotte farger og fint lys. Rett valg av fokuspunkt synes jeg. Man kan selvsagt diskutere om dybdeskarpheten burde vært bedre, men jeg synes det fungerer fint slik det fremstår her.
Mvh Jan O.
Avsluttet .

Vakkert bilde! Vakrere enn bilder jeg klarer å ta. Tror likevel jeg ville valgt å latt bladet være mer skarpt, men det er jo en smakssak§:)

MVH Tore
Tom A. T.

Takker for kommentarer. Den begrensede dybdeskarpheten er valgt dels fordi jeg liker det slik og dels fordi en mindre blender etter hvert vil gi konturer i bakgrunnen. Hvilket ville ødelagt dette bildet etter min mening.
mvh Tom T
Steinulf L.

Smak og behag..
Tror jeg henger meg på Kjell G. Lekkert.
Øyvind A.

Fint, og det er vanndråpen i fokus som gjør bildet. Uten den ville det blitt kjedelig. Jeg ser ikke behovet for større dybdeskarphet.
Ø.
Inger-Lise S.

Enkelt og stilrent. Fine frger. Dråpen gir bildet et løft. Absolutt dekorativt dette og dyktig presentert.

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu