Towers from heaven
Jeg visste hva jeg ville, men ikke hvordan det kom til å se ut.
Fornøyd nok til at jeg legger ut bildet.
Utstyr
  • Canon PowerShot G3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger330
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_139860} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .

kult. skremmende. mystisk. veldig bra. kanskje litt for skarpt på fremsiden av den store bygningen

-karoline :)
Jan Erik B.

Litt skuffet over bare å ha fått èn kommentar på dette bildet, etter 200 visninger.. Takk til Karoline som tolker det ganske likt det jeg ønsker å formidle.
Espen A. I.

Det tyder vel mest på at bildet ikke vekker noen spesiell interesse. Jeg ser ikke sammenhengen helt, kan du forklare det hele for meg? :-)

mvh Espen
Jan Erik B.

Takk for kommentar! :)
Det er egentlig ikke så mye å forklare. Meningen med bildet er å få betrakteren til å tolke og trekke assossiasjoner selv.. Men det jeg ser selv er godt forklart i Karaolines kommentar.
Dette er kanskje ikke det helt rette forumet for denne type bilder?
Espen A. I.

Joda, her er alle bilder velkommen, med forbehold selvsagt. Problemet, for meg, er at jeg ikke tar poenget ditt. Huset ser takløst ut, men det flyr jo noen tak i himmelen. Det er det eneste jeg kommer frem til :-)

mvh Espen
Sølvi A.

Jeg liker de manipulerte bildene dine og spesielt denne her. Det er ikke godt å si hvorfor, det er bare noe med uttrykket som er spennende og så har det rom for tolkninger.
Det er litt skummelt å legge inn bilder her fordi jeg mister litt troen på de jeg selv synes er spennende hvis de får få kommentarer, jeg tar meg selv i å legge ut bilder jeg tror jeg kan få mange kommentarer på istedet for bilder jeg selv finner ineressante. Æsj det er ekkelt, bedre å lære seg ikke å være elsket av alle. Men jeg er enig i at det er litt tøft når ingen bryr seg ,hadde vært bedre å få huden full. Satte forresten veldig stor pris på komentaren din på selvportrettet mitt. Takk og keep up the good work. Du har mange bra bilder.
Geir F.

Dette er absolutt forumet for slike bilder, fortsett med å legge inn.
Bilder som dette gir definitivt grobunn for tolkninger. Jeg får assosiasjoner til terror i religionens navn. (opp ned kadedraler som minnner om bomber.) Skumle skygger på bygningen foran. men virker litt for klonete.
-geir f-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu