Bildet inngår i albumet Mennesker - Mennesker og miljø
Utstyr
  • Nikon D1x
  • Nikon 17-35
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger407
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_139013} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Lars Erik N.
Passende diffus bakgrunn. Fint at personen ''går vekk''. Personen blir kanskje litt statisk. Litt bevegelse hadde hjulpet litt. Et bilde som får en til å tenke. Bra!

Mvh
Lars
Avsluttet .
Et bilde som vekker følelser i en. Likte at du har plassert et menneske i bildet også (kanskje en som står tilbake), som gjør at det blir et ekstra følelsesladet øyeblikk.

Her har du maktet å formiddle en stemning med følelser.

Svenn
Rune N.
Et godt stemningsbilde. Det mørke inntrykket kler stemningen godt.

Jeg satt og lurte på om jeg skulle pirke litt på at kirka ikke er i lodd, men tenkte etter hvert at skjevheten understreker den triste stemningen. Og kjenner jeg deg rett er det tilsiktet, eller i alle fall har du sikkert helt bevisst latt være å rette den opp.

mvh
Rune
Ketil K.
Et vel gjennomtenkt bilde. Den valgte lave dybdeskarpheten og fokusplanet her fungerer meget godt, uten å ta bort tydeligheten i innholdet, vil heller si forsterker det. Det slørete gir inntrykk av at bilde formidler tanker og minner. Fuglen skal vel være et symbol på liv og frihet som heder til dem som har gått bort.
Siri Elisabeth J.
Fin stemning i dette bildet.

Hilsen Siri:-)
Øyvind A.
Spesiell stemning.
Fint komponert, med buen på gravsteinen/fuglen som fundament, og uskarp kirke og person der bak. At du har lagt kirken litt '' på snei'' er bare ok, det gjenspeiler på en måte buen i gravsteinen.

Er det fotografen selv som er med i bildet?

Ø.
Arne S.
Fin forgrunn. Mindre vellykket mellomgrunn og bakgrunn. Avkuttet møne og lyspunkt på kirken forstyrrer.
Thorfinn B.
Fin forgrunn ja, men jeg synes også mellomfasen av bildet er bra. kirka derrimot er forstyrrende først og fremst pga lyset over døra.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu