Rotlia
Fra årest Rodenstocktreff
Utstyr
  • Canon EOS D60
  • Rodenstock XR Heligon 50 mm/0,75
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger418
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_138857} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Rune N.

Nydelig dette, Rune. Flott at blomsten er i sentrum av refleksene, liker også fargene og det duse innrykket dette objektivet gir. Sølvmedaljen fra Rotlia!

mvh
Rune
Øyvind A.

Skikkelig fint. Jeg liker godt hvordan blomsten er plassert i uskarphetssirklene. Den lyse stripa nede er jeg usikker på, tror jeg ville valgt å kutte den vekk.
Ø.
Torbjørn K.

Dette synes jeg var virkelig vakkert! Nydelig lys og farger. Er også litt usikker på den lyse stripa nederst. De blå sirklene skarper liv i komposisjonen
Cristina B.

Her har du virkelig slått din egen rekord. Dette bildet er så spesielt og setter fantasien i sving. Blomsten virker nesten som en person, ett slags portrett. De blå ringene er fenomenale.
Dette er genialt, i tillegg abstrakt og spesielt. Jeg håper alle bokmerker dette bildet.
Mvh Cristina
Tom A. T.

Dette bildet syntes jeg ''slår'' skikkelig. Herlig bruk av lys i hele bildeflaten og plasseringen av blomsten ligger perfekt i ringene som omgir en flott blåfarge og som passer godt inn i settingen. Den horisontale ''bjelken'' i underkant syntes jeg ikke du skal fjerne. Den fungerer meget bra som fundament for resten.
Meget bra.
mvh Tom T
Jarle W.

Fin bruk av Rodenstock-signaturen (ringene). Det er interessant at vi i en tid med nær perfekte objektiver synes det er ønskelig med internreflekser i optikken. Her er refleksene velplassert og tilfører bildet noe positivt som øker den visuelle kraften i bildet.

mvh Jarle
Rune T.

Takk for hyggelige tilbakemeldinger. Det som Jarle viser til har jeg selv reflektert over og trives med de optiske feilene dette objektivet kan levere. Utfordringen blir å faktisk få det til.

Mvh
RUne
Ann F.

Usedvanlig interessant, og den ''bjelken'' i bunnen bare MÅ være med, den balanserer hele bildet både komposisjons- og fargemessig.
Må være artig å ha et slikt objektiv!
Mvh Ann
ingebjørg fyrileiv g.

nydelig foto, Rune.
jeg synes at det er perfekt.
Spennende reflekser og sterke, fine, farger.
Den som hadde et slikt objektiv..tør ikke tenke på prisen..

ingebjørg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu