Er litt spent på reaksjoner på dette bilde. Har kuttet en del men syntes det ble litt spennende.. Kanskje er det bare meg som syns.. Fame inspirert? :p
Utstyr
  • Canon EOS300D
  • 18-55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger446
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_138327} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Øyvind H.

stilig! hvordan gjør man dette? altså brenner bakgrunnen eller hva det nå heter, og kun for frem motivet man ønsker?

Hilsen nybegynner
Kurt S.

Stilig-:)
Her har du ikke akkurat fulgt komposisjonsreglene-:)
Tror likevel jeg ville hatt litt mere luft foran hesten enn bak den - eller omvendt. Artig eksperiment - fortsett med det -:)
Mvh Kurt
Anne-Cathrine B.

Kjempestilig bilde, Lise! Blikket blir liksom dradd ned mot hestens hode.. som bare ikke er der! Flott effekt synes jeg.. Er enig med Kurt i at du kanskje burde hatt litt mer luft foran hesten enn bak... Ellers er også jeg interessert i å vite litt mer om hvordan du har gjort det mht bakgrunnen. Kan du si litt om det?

AC
Lise Mari L.

Takk for kommentarene :) Jeg husker rett å slett ikke hva jeg gjorde. Har fått tak i ps cs2, og trur det var blant annet effekt der som tok vekk den alt utenom hestens farge. Husker også jeg brukte flere muligheter og kom fram til dette til slutt. Når jeg er tilbake i Bodø skal jeg prøve igjen og se om jeg finner en ''oppskrift''.. Nå leter jeg etter arkitektur motiv hjemme på mo :)
Lise
Tim Ø.

Liker ideen veldig godt. Får meg til å tenke litt sånn lag på lag. Det leder tankene mine mot hesten som en slags ''spisemaskin'' utenfor bildet. Det vi ser spaserer rundt tilsynelatende uten mål og mening.

En liten tilleggskommentar. I likhet med mange andre velger du å publisere bildet i stort format. Jeg og mange andre får derfor ikke sett hele bildet uten å scrolle. Det ødelegger for min totalopplevelse. En smakssak, ja.
Lise Mari L.

Tim: Hvilket format anbefaler du?
Tim Ø.

Kommentaren min ligger høyere opp på siden. Dette er bare et svar på spørsmål fra Lise Mari.
Hvilket format jeg bruker varierer litt med typen bilde. Men jeg overstiger aldri 800 pixler bredde, eller 600 pixler høyde. Da slipper de fleste (som ikke har skjerm fra steinalderen) å scrolle.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu