Who cares - anymore?
I en verden fylt av nød og visuelt kaos, er det få som bryr seg om detaljene. Annet enn at de likner. Så er det like godt å la være.

Bildet er tatt på Fedje nå nylig, da Ola_E. H. og jeg trosset elementene og kom oss på felles fototur.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1857
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_137905} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Hva dette er for noe skal jeg ikke begi meg ut med å spekulere på, i grunnen er det uvesentlig og. Det visuelle er veldig bra her...få og effektfulle kraftige fargekontraster. Mulig det rett og slett bare er en stilk eller kvist med to blader som fremstår slik med din bruk av teknikk....eller, nei aner ikke. Uansett - det visuelle har du fått til.
André M.
Visuelt lekkert. Liker komposisjonen og de få men sterke fargene. Innbiller meg at det er noe som gløder og som blir projisert gjennom glass (derav lysbrytning over mot blått). Jeg får assosiasjoner til et glass med tung vin foran peisen, - og ildtunger som synes gjennom stetten på glasset. (Dævven, jeg blir vintørst...). Meget behagelig.
Birna R.
væske i en flytende form er involvert, ellers rakt på. mye smått som dukker opp når man kryper rundt og leter etter rødlistete arter ute på Fedje (vi fant 50% av de to vi lette etter og det var jakten på den unseelige hinnebregne i en klissvåt bergside som ga meg akkurat dette motivet. eller omvendt, når sannheten skal frem).
Avsluttet .
Trosset elementene du liksom!
Det eneste vi trosset var vel fartsgrensene (og det har jeg snart bildebevis for i posten, hilsen onkel P!!!)

Åkke som er, dette er potent, godt håndverk, og definitely out of my league.
Plakativt, sterkt og rent.
At det er naturfoto kan jeg skrive under på, men det er ikke enkelt å resonnere seg frem til hva motivet egentlig handler om. La meg bare si at jeg er imponert over André's bildelesning. Flink gutt, André!

Mvh
Ola.

Thorfinn B.
Får vel ikke så mye vin-assosiasjoner, men snarere industri-feeling. Gjentagelsen av formen i fire porsjoner som brytes ned til en S eller speilvendt Z er en enkel og delikat eye-candy. Meget bra.
Eirik H.
Nei, dette får eg ingen ting ut av. Eg har sett på dette biletet ved tre ulike tidspunkt, men eg forstår framleis ingen ting. Eg ser diagonalen og at elementa er fint plassert i biletet, men dette gir likevel ingen reaksjon i hjerna mi.
leif b.
En fantastisk härlig efekt i fargekombinasjonene. Komposisjonen er spennende, efektfull og gir en visuell nytelse.
Inger Anne Maritsdotter V.
Bra komponert med fin diagonal linje og stilig fargebruk.
Annerledes og spennende.
Eg likte det.
Mvh -iav-
Rune H.
Støtter Leif til fulle her!
Fargekombinasjonen - linjer kontra elipseform - solid!
Rune :)
Ketil K.
Dekorativ - abstrakt. Topp som plakat eller logomerke. Karakter og slående gjenkjennelsesmulighet på dette. Neppe et bregnebilde, men det er vel tatt med noe spesiallinsemakrogreier i motlys og med regndråper. Kanskje er det lys fra Fedje fyr du har benyttet? Uansett morsomt at det går an å lage slike fotografier.
Avsluttet .
Hm... Et fotografi jeg ikke blir lei. Herlig-! Passende som plakatversjon i en støvete undergang.

Nytes best med, Gong - Fluet Salad.

Stian Håpnes
Mattis B.
Jeg likte det ikke. ser ikke poenget.. får ikke noen store tanker i hodet når jeg ser det.

Mvh Mattis Bårnes
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu