Interiør Uvdal stavkirke
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger439
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_137514} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Villy N.

Litt hardt blitzlys, men god avstemning i forhold til utelyset.
Håper du har brukt beskyttelse mot UV-stråler da. ;_)

Det er jo kanskje betenkelig over de UV-strålene som kommer inn gjennom vinduet. Men det er jo en sak for seg selv.

Syns motivet er bra og enkelt og greit.
Og samtidig så er det jo en dokumentasjon!

mvh Villy Norås
Oddvar T.

Jeg synes det harde og nødvendigvis ujevne blitzlyset på et gammelt og sakralt motiv blir veldig feil. Stemningen blir borte for meg. Men det var kanskje få alternative lyskilder?
Lars-Anders M.

Uheldig kutting av alterringen i forgrunn. Jeg syns lyset er for kalt.
Avsluttet .

Hei Bjørn! Hadde det kansje vært en mulighet å kuttet nederste halvdel? Likte veldig godt mønstran som e der... Fikk lyst å se mønstre på veggen litt nermere. Eller så va kanskje blitz lyset litt hardt.

Elin
Grethe B.

Må bare si meg enig i det skrevet over her, at motivet er sakralt og flott, meeeeen at blitzlyset ødelegger og ødelegger for bildet. Det blir et flatt lys med skygger, og fargetonenen i de vakre maleriene blir borte. En bit bobleplast foran blizen neste gang;-) Det trikset har jeg hatt glede av i det siste. Boblene i plasten sprer lyset. Men vakker kirke. Skulle hatt med hele alterringen!

mvh
gt
Bjørn J.

Hei
Dette bildet er bare brukt som en illustrasjon til en diskusjon på diskusjonsidene her. Vi har mye bedre bilder fra denne kirken i arkivet. Rommet her er veldig trangt og det var store prolemer med å sette lyset slik jeg ville. Dett er tatt med småbilde mens de andre bildene ble tatt med mellomformat. Jeg kan legge ut et av de bedre etterhvert.
Janne L.

Her var det rosemalt. Dette er et slikt bilde som er så lett å oppdage skjevheter i. Imponerende hvor rett du har klart å få bildet. Bilde stemmer liksom i begge sidene, samtidig med oppe og nede. Om du skjønner hva jeg mener.
Janne
Inger Hilde F.

Er imponert over hvor beint og symmetrisk du har fått det! Syns også det var bra at utsiden var passe eksponert. Derimot syns jeg blitzlyset var litt vel hardt. Tror ikke det hadde funket uten blitz. Da hadde jo lukkertiden blitt for lang, og dermed utsiden for lys. Et mykere blitzlys hadde gjort seg. Tror også dette muligens lar seg fikse i PS under Shadow/Highlights, gjerne med et warming filter på.

mvh Inger Hilde

Avsluttet .

er det ingen som ser at dette bildet er skjevt som f... jeg begynner med, bjelken i taket, vinduet på veggen på venstre side. alterringen åpen? skjevt alter. en benk? og itilegg så ligger duken oppover i det venstre hjørnet. ærlig talt. skal man komponere symetrisk så får man holde det symetrisk.

beklager..

blitzlys diskusjonen skal jeg ikke legge meg opp i, for det er da ment som et dokumentasjonsbilde og da er vel egentlig et hardt blitzlys best for tekstur og konturene. så det for være opp til andre
Judit W.

Beautiful stavkirke! The paintings on the walls and on the ceiling are amazing here too. I like the colours, tones and lighting very much. Perfect symmetry again. Very well done. I like your photo very much!

Thank you for showing this kind of pictures as well.

Judit :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu