Skogen og Jeg
Som et ekte naturbarn er det ikke vanskelig å føle tusen år gamle trær s om er borte for lengst når jeg går i Oslo sentrum. Jeg kjenner trærnes sjel og det er fantastisk. Prøvde å ta bildet av denne følelsen - vanskelig. Ble ikke helt fornøyd og skal prøve å ta bildet flere ganger. Det er to dias lagt på hverandre.
Bildet inngår i albumet Skog -
Fotograf
Utstyr
  • Nikon F90X
  • Nikkor 27-70mm
  • Brennvidde50mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/20s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger228
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_13728} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Anders J.
Hei Eli!
Dette ble ganske kult, men jeg pesonlig hadde likt det bedre hvis huset ble mindre synlig, eller helt borte, og bare deg, veien, og trafikklyset i skogen.
Mvh. A.J
Eli L.
Hei igjen, hyggelig at du likte bildet! Grunnen til at jeg har med hus er jo fordi jeg ER i byen og føler skogens ånd. Uten husene hadde det blitt mer som at jeg var i skogen og følte byens ånd!
Carsten A.
Spesiell tankegang og like spesielt eksperiment (om jeg får lov å bruke et slikt ord). Jeg er vel akkurat like fornøyd som deg, tror jeg, dvs. at jeg ser et betydelig potensiale som her enda ikke har fått et vellykket uttrykk. Håper vi får se nye visualiseringer av disse følelsene, lykke til med nye forsøk!
MVH CA
Avsluttet .
Meget flot og godt komponeret foto, dejlige farver. Spændende med personen der midt i det hele. Fint skud !
Thorfinn B.
mest enig med CA her. Virkelig artig påfunn der jeg liker bildet godt over snittet med bl.a. den grønne kjolen. Gleder meg også til å se videreutvikling av denne idèen.
Ronny Manuel D.
synes dette ble tøft jeg!
Kolbjørn E.
Enormt inspirerende bilde! ..men som for øyeblikket kler en forklaring. Hadde det vært lettere å forstå budskapet hvis byeksponeringen hadde vært mer fremtredende, og kvinnen i bildet vært en del av den? Sånn jeg forstår bildet nå, er damen et tre sammen med de andre trærne ...i kvinneskikkelse for å symbolisere treets sjel. Da blir helheten vanskeligere å forstå for meg.
...så må jeg nesten le litt da jeg ser for meg hvordan det hadde sett ut om det isteden for ett grønt lys, var en ''grønn mann'' i trafikklyset... ;-)
Jeg har virkelig sansen for ideen din!!
Eli L.
Takk Kolbjørn! Slik du tolker bildet er jo ganske riktig. Og det hadde virkelig vært prikken over ien om det hadde vært en grønn mann i trafikklyset! (ser du nøye etter er det en grønn mann i trafikklyset lengere inn i bildet, men man må neste vite det for å se det).Kanskje jeg får med han også neste gang, dett er jo et prosjekt jeg jobber med. Ha en god høstdag!
Jarle J.
hei eli,
utrolig stilig bilde. godt jobbet.
du har veldig mange fine bilder.
mvh
jarle
Anne-Cecilie Wendelborg H.
Tøft.

Du er dyktig :-)
Avsluttet .
Jeg synes dette er et veldig, veldig flott bilde. Skulle likt å se det i kjempeformat. :)


Hedda:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu