..innersving....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger755
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_136809} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Hans-Petter L.
Flott lys. Men jeg synes det burde vært litt luft mellom ramme og hale og vingespisser.

mvh
hpl
Chr. G.
Thumbnailen så litt slapp ut, men originalen var bedre. Enig med førstemann ut, men mer rom foran enn bak må det være. En tanke lysere hode kunne gjort seg, ellers flott lys. Skal det først være mer ramme enn en tynn linje synes jeg denne var diskret og forstyrrer lite.
Steinulf L.
flott lys i fjærdrakten. Liker de få fargetonene i bildet.
Grethe B.
Fint lys bak, flott med de vingene, men litt mørkt ...

mvh
gt
Frank K.
Syntes som C.G. at tumnailen så noe døll ut, men bildet ga et helt annet inntrykk. Flott hvordan sollyset får frem konturene og i de transparente delene. Bra å også få frem ''skyggesiden'' på den måten som det vises her. LCD'en avslører en skarp halo i front i 1-2 pix tykkelse, mens CRT'en kun viser denne haloen i fremre del av hodet. Er dette bare solskinn? Skulle kanskje frigjort et par mm over, under og bak ekstremitetene. Rå manøver som du har fanget bra, synes jeg.
Avsluttet .
Syntes også at thumbnailen så mørk og kjedelig ut. Bildet så for øvrig veldig fint ut. Litt mye skarping kanskje men det er mulig at lyset har laget den effekten.

-are
Gaute B.
Godt fanget! Jeg likte utsnittet akkurat slik du har laget det. Og hvem bryr seg egentlig om thumbnailen så uinteressant ut? Det er bildet selv som teller, og dette klarer seg godt.

Litt enig med Frank om ''halo'en'', spesielt på hodet. Er det lys eller har du justert ørlite for mye?
Frank K.
G.B. Nevnte saken om tumbnailen fordi en ''uinteressant'' tumbnail lett fører til at man hopper over et bilde. Iaf for min del. Den er på ingen måte med på/inkludert i kritikken. Ville bare klarne litt opp i det i tilfelle autor satt igjen med den samme oppfatningen :-) Kanskje det moderate visningstallet i forhold til bildets kvalitet bekrefter denne mistanken? Kjører den en runde i anbefalte bilder, så får vi se :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu