Luftens konge
Tatt med hondholdt 40mm.
Var ikke helt enkelt å følge ørna med et så tungt objekt. Men gjorde mitt beste.
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon 100-400mm f4,5 L IS
  • Brennvidde400mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/2000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger720
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_135769} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Jan O Ø.
Hei. Fint bilde. Skulle vært skarpere på hodet. Fin farge på himmelen.
Mvh Jan O.
Arne S.
Spenstig og fin flukt. Men du gjør en del grep som reduserer betrakterens opplevelse. Tittel, signatur og dobbel ramme er visuelt forstyrrende. Objektet i denne situsjonen er ørna, ikke objektivet.
Rune H.
Fin positur på ørna.

La også merke til skarpheten som Jan nevner.

I og med at fuglekroppen skrår nedover mot venstre hjørne, så tror jeg du med fordel kunne åpnet litt i underkant for å heve komposisjonen litt. Føler ikke at den motsatte diagonalen med vingene balanserer her. Tror bildet hadde hevet seg med litt luft under.

Behagelig bakgrunn.

Rune :)
Thomas A.
Hei, fint bilde. Ville årøvd å fjernet litt magenta i det blå. Det ville trolig gitt en finere blåfarge...?

mvh
ThomasA
Stein N.
Hei, flott ørnebilde og godt gjort med håndholdt kamera. Vet av erfaring at det går fort unna når en kommer så nært ørna som dette. Kanskje litt tett utsnitt, men det fungerer bra!
Stein
flemming r.
Flot optagelse.
André M.
Litt større presentasjon og ikke fullt så dominerende ramme ville gjort seg. Godt fanget, for øvrig
Dagny L.
Takker for alle konstruktive kommentarer.
Vet at dette bilde ikke var 100%, men må være ærlig å si jeg selv var stolt av å klare å håndholde et kamera med så tungt objektiv og panorer denne ørna var mer enn jeg selv trodde jeg skulle klare.

Bilde ble tatt da vi ventet på Lundefuglen skulle komme inn over øya Lubde på Helgelandskysten. En opplevelse som ble veldig sterk.

Men er veldig glad over alle tips her. Bilde ble tatt i RAW og jeg har mye å lære om RAW bilder. Bruker RawShooter som Rawprogrameringsprogram. Som om noen har råd og tips her er jeg veldig glad.

Tusen takk til dere alle.

Jan M.
Hei Dagny - kjempebra bilde, jeg har tidligere kommentert bildet under rana kameraklubbs hjemmeside. Dersom du kjører litt ''focusfixer'' på partiet rundt hodet, så kan dette bli helt topp.
Inger-Lise S.
Til tross for litt uskarphet og gjengrodde partier, syns jeg dette er et godt bilde. Ikke minst med tanke på at du har tatt det håndholdt. Må ha vært en opplevelse å komme så nær!

Inger-Lise
Inger-Lise S.
Til tross for litt uskarphet og gjengrodde partier, syns jeg dette er et godt bilde. Ikke minst med tanke på at du har tatt det håndholdt. Må ha vært en opplevelse å komme så nær!

Inger-Lise
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu