Elg
Utstyr
  • Canon 20D
  • Canon EF200mm/2.8 L USM
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetUtsnitt, håndholdt.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger753
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_135725} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Geir Helge S.

Hei Audun.
Forstår ikke helt hvor du vil med dette bildet. Uvanlige utsnitt og vinklinger er en utfordring å få til, men når det stemmer kan det bli et virkelig annerledes og spennende bilde. Jeg synes ikke at du har fått det til her. Det kan virke som om bildet lider av feilplassert fokus (litt i forkant). Mulig at det er tilsiktet, men sammen med bevegelsesuskarpheten synes jeg det ble feil. Hadde fokus ligget på hodet tror jeg bildet hadde blitt mer severdig, og da gjerne med litt bevegelsesuskarphet. Når det gjelder utsnittet tror jeg at jeg ville valgt å ta med litt til mot venstre.
Mvh Geir
Audun S.

Takk for en nyttig kommentar, Geir!
Fokus ligger nok på elgens skulderparti, skulle gjerne hatt øyet skarpt. Har mer å gå på i alle retninger, men hele hodet er ikke med. Prøvde å få til ett spennende utsnitt, men fikk det nok ikke helt til. :-)
Geir Helge S.

Tja, det var jo bare min mening da...andre kan se det på andre måter.
Geir
Bjørn Tore Manuel E.

Det interessante i bildet ligget i område rundt øyet og øret, for å bedre dette må du gå nærmer i utsnittet. et par cm bak øret og 3-4 cm under øyet , ryggen er for stor og ikke av interesse. det bedre om du kan hente litt til forran øyet allså på venstre side. Et slikt utsnitt bedres visuelt om det til stadig tilbakevendende kjedlige gyldene snitt utnyttes. Da i dette tilfelle med at øyet vil ligge i dette område. Skarphete er en annen ting.
Bjørn Tore Manuel E.

Det interessante i bildet ligget i område rundt øyet og øret, for å bedre dette må du gå nærmer i utsnittet. et par cm bak øret og 3-4 cm under øyet , ryggen er for stor og ikke av interesse. det bedre om du kan hente litt til forran øyet allså på venstre side. Et slikt utsnitt bedres visuelt om det til stadig tilbakevendende kjedlige gyldene snitt utnyttes. Da i dette tilfelle med at øyet vil ligge i dette område. Skarpheten er en annen ting.
BTE
Audun S.

Takk for ditt forslag, Bjørn Tore! Jeg prøvde meg på et slikt utsnitt også, men siden bildet ikke er skarp noe sted med et slikt utsnitt gikk jeg bort fra det (ellers hadde jeg nok foretrukket det). Laget derfor dette utsnittet som jeg synes var litt spennende. Ikke er jeg særlig fornøyd med bildebehandlingen heller. Lar være å gjøre noe mer med det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu