Det lille ekstra 3
Om det inneholder det lille ekstra?, joda etter min mening så er paring mellom et Tårnfalk par så absolutt noe ekstra. Seansen tar bare noen sekunder og dere kan være helt sikre på at de forflytter seg hele tiden slik at objektivet kan liksom ikke bare være der de var sist i håp om å treffe. At hodene på falkene ikke synes mener jeg så absolutt er et minus for bildet, men likevell så forteller bildet meg noe om både iver og ikke minst muligens litt om flaks.
Bildet inngår i albumet Rovfugler -
Utstyr
  • Nikon D100
  • 300mm AF-I +1,4 conv
  • Brennvidde420mm
  • Blender-
  • Nei
  • Annetkraftig utsnitt, av samme grunn som ved bildet i går. Venting, venting og samtaler med meg selv som ikke egner seg her på dotten etter at det ble bom etter bom etter bom.
    bildet bør betraktes i fullscreen.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger1018
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_134292} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Håvard K.

Oioioi. Det får man si. Gratulerer!
At falkehodene ikke synes, tror jeg de fleste vil bære over med. Flaks eller ei ... du har åpenbart brukt en time eller to på fuglefotografering for å få til dette:)

mvh håvard
Andreas Kalvig A.

Her var det mye haler og vinger. på en to tre, Så var våren i gang.
Mon tro om de er klar over alt bryet de nå begir seg ut på. Unger som maser og skriker...
Bra fanget.
''Den som venter på noe godt.... må vente lenge''

mvh
Andreas K A
Einar Y.

Ahhh...
Jeg vil også(ta slikt et bilde)!!!
E.
Svein B.

Helt klart et øyeblikk med ''det lille ekstra'' du har fanget her. Det at fuglene sitter på et tak er selvfølgelig ikke det mest estetiske miljøet en kan tenke seg, men like fullt et ganske vanlig ''miljø'' for tårnfalker. At ikke hodet på hannen synes gjør ikke så mye, det trekker litt mere ned at hunnens hode er borte bak taket. Uansett, godt jobbet igjen.

Mvh
Svein B
Nils B.

Takker for tilbakemeldinger. Når det gjelder dette bidlet så ble det mye frysing og mye venting.
Ann F.

Litt av en batalje!
Tårnfalkes iver og din flaks?

Sånn sett kunne både iveren og flaksen vært din, så mange rovfuglbilder du har vist oss, det krever både tid, iver og ikke minst flaks.

Jeg har problemer med å skille hva og hvem av fuglene, så for meg er underteksten nødvendig.
Jeg liker at det sorte feltet nederst i bildet er skrått, men ville fjernet det lille som stikker opp fra den tynne hvite rammen.

Og rent bortsett fra det, ''misunner'' jeg deg alle dine rovfugløyeblikk.

Mvh Ann
Stine J.

Beundrer absolutt tålmodigheten din. :-) Har ikke sett noe lignende på bilde før. Som du selv nevner er det synd at hodene ikke viser, men bevares; hva kan du forvente da? Syns du kan være kjempefornøyd med dette bildet også. Bra levert.

mvh Stine
Stig B.

Bortsett fra det lite pittoreske taket så er det en flott serie du har her. Her er det litt synd at de ikke stilte på lag med deg og snudde seg litt, det var vel en rest av bluferdighet som spilte inn.

Regner med at dette ikke er siste kapittel i serien. Du får fortsette å fryse :-)

Mvh Stig
Grethe B.

Hehe...det er jo nesten ike mulig og se hva dette er...hvis man ikke har fulgt med påserien og leser...De går virkelig i ett her. For et shot. Klart det er synd vi ikke ser hodene, men allikevel, utrolug fanget. Og så den blåhimmelen bak da!! Flott jobba!

mvh
gt
May-Lise L.

Kunne gå under kategorien ''abstrakt'', dette her :) Fantastisk flott og skarpt. Jeg skjønner godt at du er svært opptatt med sånne motiv å fange!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu