...hvis du holder på sånn kan du bli sånn ''slutt å herm etter svartbaken''...
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriHumor
  • Lastet opp
  • Visninger837
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_133606} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Geir Helge S.
Hei Eskil.
Det ser ut til å være et virkelig skarpt opptak du har her. Kunne tenke meg litt mer luft rundt skarvene. Det virker også som om bildet mangler litt kontrast.
Mvh Geir
heidi p.
Artig fanget,kunne tenkt meg litt mer luft på høyre side.Behagelig lys i bildet.
/Heidi
Dagny L.
Lyset er flin på min helt riktige kalibrerte skjerm. Synes beskjæringen er som den skal være. Et morsomt og flott bilde Eskil.

Mhv. Dagny
Ketil M.
noe flatt lys, men fint fanget!
Odd Eirik S.
Artig situasjon du har fanget her. Blir mest betatt av beskjæringen da spesielt i nerkant og den litt brede grå rammen nede i bildet. På en eller annen merkelig måte gjør det bildet svært levende. Rent komposisjonsmessig synes jeg det mangler et bittelite interessepunkt øverst i den grå flaten som kunne ha løftet blikket opp i bildet så skarven til venstre hadde blitt mer synlig. Blir fort litt ''stuck'' nede i bildet.

Rent teknisk er det jo ingenting å utsette på dette. Fint lys og pen rolig bakgrunn.

mvh
OddES
Yvonne Anita R.
Et artig fanget øyeblikk. Jeg synes komposisjonen er fin som den er. Forskjellig høyde på skarvene skaper en diagonal linje fra høyre mot venstre som blikket følger. Et interessepunkt i den grå flaten som er foreslått tror jeg bare vil trekke blikket vekk fra skarvene som jo er hovedmotivet.
Avsluttet .
Flotte skarpe fugler som man - hvis man vil - kan gi mange menneskelige egenskaper, spesielt fruentimmeret til høyre! (tror det er en hunn?). Synes settingen er fin, selv om det sikkert kunne vært mer luft på begge sider. Men det skjer noe i bildet, og det synes jeg er det viktigste her.
Eskil O.
Tusen takk forkommentarer, tror nok dette er to forskjellige arter.
Ang utsnitt er det omtrendt som det var i kamera, 300mm på ca 7meters hold.
Syns jo selv at blikket fører mot skarven på venstre sida. Gråvær og at bakrunnen er vann gjør vel at bakgrunnen blir litt kjedelig, kanskje.

Eskil.
Mone S.
Hei Eskil
Jeg synes bilde er utrolig flott og et morsomt motiv.
Mvh Mone S
Dag J.
Delikat og flott, men jeg ville vært fristet til å heve kontrastene noe.
Hans Jacob H.
Dette fuglebildet likte jeg godt. Ikke ''bare'' et artsbilde, men faktisk en slags historie, en kommunikasjon mellom fuglene. Mange fine detaljer, som all skiten på bjelken, bolten og spikeren som stikker ut er pluss for bildet. Litt flatt lys som nevnt, så litt mer kontrast kunne vel vært på sin plass. Den grå rammen synes jeg bare forsterker det litt grå inntrykket.

Hans Jacob
Steinulf L.
Dette var morsomt.
Litt trangt rundt, kanskje.
John Einar L.
Han kompisen til høyre er jo til å le seg skakk av.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu