Hunting High and Low
Utstyr
  • D2X
  • 200/2 VR + 1.4X
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger1854
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_133011} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (19)
Rune H.
Her synes jeg du presenterer et behagelig og godt bilde!

Ikke like mye trøkk i fargene som det du ofte har - men her synes jeg det ble avbalanserte, duse farger som står godt til hverandre!

Fuglekonturene i nedre billedkant er med på balansere bildet slik at det ikke ''forsvinner'' med ut i øvre billedkant.

Fin linjebruk - både i tau, bue og fugleretning.

Noe usikker på tråden som henger ned, den blir noe slapp i linjeføringen sammenlignet med resten, samtidig så er den med på bryte opp (positivt).

Har ikke direkte stålkontroll på hva dette egentlig er, men regner med at det kommer fram i kommentarene nedenfor. Uansett - det er heller ikke viktig for min opplevelse av bildet.

Rune :)

Steinulf L.
En drage kanskje. Slutter meg til Rune H's kommentarer. Vakkert med duse fine farger og fin utnyttelse av billedflaten.
Geir Helge S.
Bilde med nydelige toner og velplasserte linjer. Fuglene i bakgrunnen er prikken over i'en for meg. Greier ikke å komme på noe negativt å påpeke. På bakgrunn av fargene i tumb'en gjettet jeg at det var ditt bilde...du har helt klart en egen stil!
Mvh Geir
Rune T.
Et elegant bilde. Henger meg her på 3. voterende. Fargene er slående i sin sammensetning, og linene til ''bananen'' drar meg inn i bildet.
Et bilde som gir meg lyst til å vite hvordan du har kommet frem til resultatet!
Inspirerende, igjen.

Mvh
R
Avsluttet .
Utmerket, stramt og strålende samt utmerket bruk av ''bi-effektene'' (fjørdottene) som små komplementærdotter.
Du kan være glad for at du ikke er en utøvende fjørdottfotograf; isåfall tror jeg du hadde gått glipp av dette ;)

Hadde selvsagt med fryd og glede stått og sett på at du klatret opp et av tauene og klippet vekk den ekstra strengen, men jeg forstår at det ble for mye. Du hadde vel kommet lenger vekk enn 100 meter fra transportmiddelet ditt...

Når du kommer til Utsira en gang, skal du få prøve kreftene i disse...

randolf
Eirik H.
Eg ser ei skvadron måkar på jakt etter ein paraglider. Uansett fasit så er dette eit bilete som pirrar sansane. Inspirerande (ikkje)bruk av flater. For meg er det spenninga mellom dei to delane av biletet som er attraksjonen. Dette fall i smak Bjørn!
Birna R.
Paraglider, kite, drake, kjært barn med mange navn. Fuglene er forresten en flokk sangsvaner som passerte over Maridalsvannet akkurat på bestilling. Det kan lønne seg ikke å gi opp. Jeg ventet en halvtime før kiteren fikk tilstrekkelig luft under ''vingen'', og da kom jamen sangsvanene også. En 1.4X på min 200 gjorde resten. Himmelen var allerede iferd med å anta sin aller kledeligste ettersolnedgangsfarge. Det er av og til fint å være naturfotograf med urbane tendenser.
Lars-Anders M.
Vakkert. Dette var ok.
Avsluttet .
Dette var usedvanlig ''pent'' til å komme fra din hånd....liker det, nesten på grensen til å bli grafisk. Bra bilde.
Steinulf L.
Fin forklaring på hvorfor fotografering ikke er lett. Så enkelt og så vanskelig.Takk Bjørn.
Avsluttet .
Usedvanlig vakkert, stilrent og enkelt. Meget vellykkede fargekontraster. Ren poesi.


Mvh
Ola.
Birna R.
Takk, Ola. Det er lov å ha flaks også. Min erfaring er det alltid skjer noe når man er ute, og ''flaksen'' er vel heller å gripe anledningen når den kommer. Fuglene trakk rundt innsjøen og jeg hadde med en gang jeg fikk øye på dem, i bakhodet hvor fint det ville være å få dem kombinert med kiten. Så mens jeg fotograferte den iherdige kiteren som strevde med å få redskapen opp i lufta, holdt jeg litt kikk etter hvor fugleflokken i øyeblikket befant seg. Sånn for alle tilfellers skyld. Plutselig fikk han kiten i været og noen sekunder senere var fuglene der de skulle være. Du kan si at bildet ble til ved en tilfeldighet, men ikke noe som var uventet.

Bildet er litt beskåret for å få proporsjonene mer slik jeg ville ha dem, pluss litt fargejustering for at svanene skulle komme bedre frem (de var opprinnelig delvis gyldne fra siste solstrålene og dette ga altfor lav kontrast mot himmelen).

Det var for lang avstand mellom kiten og fuglene til å holde alt i skarphetssonen, jeg rakk etpar alternative fokuseringer det korte øyeblikket (1-2 sek.) da fugler og kite sto gunstig i forhold til hverandre, noen med fokus foran, andre med fokus bak. Ingen tvil om at bildet med fokus foran fungerte best.
Marius F.
Spennende. Godt fargevalg og fine linjer.

Marius
Johan K.
Det som falt meg best i smak her, er fargene, som står veldig godt til hverandre og gjør bildet i grunn ganske, pent.
Bra utnyttelse av bildeflaten og sangsvanene, som en stor prikk over i'en.

Pent

Johan
Ronnie S.
Likte dette veldig godt. Stilrent er sagt...... fargemessig spennende. Fartsfyllt er det også.
Anders T.
Dette må være en genmodifisert banan... Men vakkert? JA!!
Arne S.
Delikat presentasjon. Motivet er godt komponert og utnyttet.
Monica K.
Veldig estetisk design. Trodde det var ett studiobilde ved foerste oeyekast p.g.a. fargene og kompen og er mektig imponert over at det er (enda)ett fuglebilde! Fargene er veldig pop-art og innbydende. Godt fanga!! Liker abstraksjonen du har oppnaadd ved liten dybde og utsnitt.
Anders Patrick K.
Elegant og enkelt. Har ikke så mye å tilføye det som allerede er sagt, men jeg er imponert.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu