......løypetid!!!
Utstyr
  • nikon d100
  • 24-105mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger364
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_132978} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Chr. G.
D100 betyr digitalopptak, så skitten scanner er vel ikke årsaken til feltene på himmelen. Råkjøring i PS? Rett på bikkja og skjev horisont trekker også ned. Reagerer umiddelbart på fargene, kanskje en tanke overdrevet.

Men dette er ikke langt unna noe mye mer. Videre vinkel og hunden løpende inn fra siden hadde gjort seg. Fint driv over bikkja, lengre lukkertid hadde muligens gjort et ennå bedre. Pluss for enkelheten, og bildet fanger ihvertfall min oppmerksomhet.
Anders T.
Som eier av en 'Malle' må jeg jo si at jeg liker bildet! Råkjør i PS er vel også helt greit, det, hvis resultatet blir det man ønsker... men jeg er enig med Chr. at bildet kunne vært i vater, og så kunne han kanskje vært på vei inn i bildet og ikke ut av det..
Lars-Anders M.
Svart sand. Er bildet fra Bali? Det er noe kunst over dette bilde. Ok.
Anders T.
Som en forklaring til uinnvidde: 'Malle', eller Malinois, som rasen heter, er en korthåret variant av belgisk fårehund. De langhårete heter Groenendael (svart) og Tervueren (rødbrun). Det spesielle med Mallen er at den avles på rene brukshundegenskaper, dvs at eksteriørfeil teller intet så lenge det ikke reduserer brukshundegenskapene. Generelt har den mer solid benstamme, bedre helse og mer robust psyke enn de mer forfinede slektningene. De fleste norskavlete (og det er ikke mange) går til Forsvaret som minehunder eller som politihunder. Lærevillig til tusen...og fullstendig 'gærne'... Noe å tenke på når man studerer bildet!
Trygve O.
Heisan

Jeg likte dette veldig godt. Hunden som løper langs sandstranden i sommer varmen, herlig. Jeg liker fargene, men hvrofor er sanden svart? Dårlig komprimering av bildet siden det er så pikslete? Bra innlegg av Anders Torp, dette burde Mr Ortiz skrevet under bildet. Jeg har alltid sett på Mallen som hundens Ferrari, fantastiske hunder.

Mvh
Trygve
juan carlos o.
Hei folks
For det første takk for kommentarer og jeg syns at på denne måte man lære mye mer.
Hunden er ikke min den løp rett foran meg uten og tenke på stille kamera eller vinkel, om rase har jeg ikke peiling.
Når det gjelde svar sand/strand dette er et vanlig farge på det fleste chilenske strand årsaken til det er bl.a. mye vulkansk aktivitet.
Og skitten fra kamera og selvfølgelig jeg burde sjekke før jeg skulle bruke den, skal skjerpe meg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu