Liadalsnipa i snøvær
Kjørte forbi denne flotte toppen på veg til BioFoto møte i Volda. Måttte stoppe å ta noen bilder.
Flere bilder på http://snfoto.no
Bildet inngår i albumet Landskap - Landskap med mine øyne.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger319
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_132517} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Øystein V.

Likte dette! Ble dramatisk og fint :) Likte overgangen i gråskala nedover, men er det nødvendig å ta med de siste 3cm? Skjønner at det anskje er for å gi noenlunde perspektiv, men synes det ser mer ut som undervanns av en eller annen merkelig grunn.
Fint sett og det gjorde seg bra i s/h!
Mvh
Øystein
Odd Tore S.

Bra med dramatikk i bildet ditt.
Litt mørkt i bunnen, og kanskje behov for litt mer kontrast i toppen?
Bunnen er såpass mørk at den har utydelige detaljer her på denne LCD-skjermen som egentlig er nokså snill mot mørke bilder. Men jeg ser at det kan bli problemer med å balansere tonene i underkant av skyene mot fjellet.
Odd Tore
Geir Helge S.

Takk for tilbakemeldinger. Sitter selv på en ''snill'' LCD-skjerm, så det er mulig at bildet vises litt for mørkt for mange. Når det gjelder den nederste delen av bildet, så mener jeg at den må være med for å avsløre høyden til toppen.
Geir
Gunnar G.

Jeg likte bildet. På min skjerm virker bildet nær perfekt i luminositet og kontrast. Hvis jeg skulle ønske noe, måtte det være å gjøre nederste del mot høyre hjørne noe mørkere. På min skjerm er fjellet der nede nesten for lyst og dominerende i forhold til toppen.
Gunnar
Stig B.

For meg ville bildet fungert både med og uten forankring. Kunne kanskje tenkt meg litt mer kontrast. Bunnen blir litt mørk på min (bærbare) skjerm. Stort spenn i toneomfanget her, fra topp til bunn.

Mvh Stig
Magnus K.

Jeg liker bildet veldig godt Synes at bunnen godt kan være med, men ville nok økt kontrasten noe jeg også..
Geir Helge S.

Tusen takk for kommentaren Magnus. Alltid hyggelig når folk tar seg tid til å se på de gamle bildene også! Når det gjelder kontrasten så har du kanskje rett, men toneomfanget er faktisk ganske stort. Se bildet med hvit bakgrunn, så kommer kontrastene bedre frem. De lyseste tonene er muligens litt for grå...
Mvh Geir
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu