Utstyr
  • canon eos 300 d
  • 18 - 55 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger766
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_132089} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Jenny K.

Dette var stilig, får meg til å sitte og tenke hva historien er bak bildet. Tøff model, fine farger, mystisk stemning. Liker det!
Jenny
Espen P.

Hva som gjør det er jeg ikke i stand til å skrive ned, men dette er det mest fengslende bilde jeg har sett på veldig lenge. Helt knallers bilde!

ePsen
Silje H.

Jeg er enig med Jenny angående dette bildet. Likevel vil jeg pirke på noe.
Veien som går i bakgrunnen sjenerer, og det samme gjør den hvite flekken blant trærne et stykke over hetten hennes. Snakker om det første bildet, altså. ;)
Tror kanskje det ville blitt bedre uten.

Silje
Matz L.

tusen hjertelig takk for kommentarer. fine var de også.
men til silje, så syns nå jeg selv at det du pirker på bør være der det er. vil ikke fjerne noe. men jeg liker at du sier i fra. takk alle tre.

mvh matz
Thomas A.

stien ville jeg helt klart retusjert bort, samme gjelder den hvite flekken. Grunnen til dette er at det hadde skapt en mer ''forest'' følelse, nå blir det litt sånn ''vi gikk 50meter av stien og tok noen bilder''. En annen ting som er veldig uheldig for dette bildet er den grenen som stikker inn i hodet hennes, det ser rett og slett ikke pent ut. Jeg skjønner jo at hun sitter fast i treet, men kvisten er rett og slett bare sjenerende. Ellers digger jeg fargene, synes komposisjonen er bra og ideen holder mål. Er litt usikker på speilbildet, hvorfor har hun ikke på den grønne genseren der? Hva skjedde med den? Er ingen asosiasjoner til at den skulle forsvinne her.

thomas
Mikkel C.

Dette var nye takter fra deg Mats. Har ikke sett noe som ligner på dette fra deg før. Jeg liker det særs godt! Men en ting har jeg å pirke på; Fargene er littegranne blasse... Jeg er vanligvis ganske stor fan av blasshet, men akkurat her kræsjet det litt. Vanskelig å ordlegge... Men jeg synes begge bildene sammen, og hver for seg var nydelige.

M.
(Hvem er jenta?)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu