Double shape
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAkt
  • Lastet opp
  • Visninger925
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_13154} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Per Einar F.

Jeg syns kanskje hun står for tett til dukken, eller at det blir noe feil med lyssettingen. Slik det er nå syns jeg hun ser adskillig mer ''massiv'' ut i kroppen enn hun antageligvis er. Dette bare løst basert på at hun har tynne overarmer. Men det er et eller annet med der kroppen møter dukken som blir feil for meg. Ellers blir kontrasten mellom ryggen og bakgrunnen for hard, og det ser ut som om hun er klippet ut av et ukeblad med saks. Ellers liker jeg armene og deler av dukken godt selv om høyrearmen er utbrent.
Rhae M.

Enig med PEF. Likte ideen veldig bra, og tror den har stort potensialet om den blir bedre gjennomført med samme modell. Jeg vil tro at vinkelen her blir litt feil (for mye på skrå....hårfin balanse). Ved å la modellen ''klemme'' seg litt mindre inntil dokka (ser det tydligst på brystpartiet), og la vinkelen bli mer profilrettet (dvs. fra sida) så forsvinne de elementene som her gør at bildet ikke yter modellen rettferd. Ellers så synes jeg lyssettinga er ganske bra jeg. Ikke galt at dette bildet har ''hard'' lyssetting. Du kan jo alltids prøve å mye det opp litt, men ikke sikkert på om det nødvendigvis gjør bildet bedre.
Prøv igjen...gleder meg til å se mer fra denne serien.
Knut S
Eli L.

lyset syntes jeg var vakkert, bildet like så...
Heidi-Beate L.

Nydlig bilde. Blikket hennes er meget pent. At hun ser litt ''massiv'' ut tror jeg er fordi at hun er det, i så fall hvis brøsta er ekte. Liker å se bilder av folk med litt kjøtt på kroppen. Spennende lys. H-Bs
Lars H.

Dette var et rent og fint bilde.
Likte blikket til dama. Hva prøver hun og fortelle oss?
Lars H.

Dette var et rent og fint bilde.
Likte blikket til dama. Hva prøver hun og fortelle oss?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu