Bore
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger733
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_131502} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Jan Frode A.

Jeg har sansen for Jærbilder :-)

Storslått naturskildring fra de jærske strender. En fornemmer hvordan vinden røsker i marehalmen.
Nydelig lys i det bølgende strandlandskapet. Fint plassert innenfor bilderammen, passer godt i det formatet du har valgt her.

mvh -jfa-
Avsluttet .

nydelig bilde stian!
Nichlas K.

Dette var flott! Prøvde med hvit ramme og sort bakgrunn også, og det ble ikke så verst! Dette tror jeg gjør seg godt i glass,ramme og passe-partout!
Gunnar G.

Det ligger god billedforståelse i dette fotoet, men sitt langstrakte format og duse farger i horisontale nivåer innover i bildet. Men etter å ha sett på bildet ditt en god stund, er det noe jeg mangler, og det er noe i bildet som ikke fungerer helt optimalt. Jeg har derfor noen små kommentarer. Den første går på hovedmotivet. For min del vil det være silhuettene av strå. I så fall er det tre forhold som er noe forstyrrende. Det første er at stråene ikke avtegner seg skarpt og klart mot bakgrunnen. Jeg tror (men vet ikke før jeg har sett et slikt bilde til sammenlikning) at skarpere strå hadde gjort seg. Det andre er at det synes som at det er en fugl med i bildet, nesten inne i stråene på venstre side av bildet. Dette er i alle fall gal plassering av en fugl i dette bildet. Nå virker den mere som en øyemagnet, og følgelig irriterende på meg, fordi den ødelegger noe av helheten i silhuetten av strå. En fugl plassert svevende et annet sted i bildet hadde vært noe annet.
Det tredje er at det etter min mening er for mye sort forgrunn. Den har ingen ekstra informasjon til bildet. Jeg har prøvd beskjæring av bildet, ca 2/3 opp i den mørke forgrunnen, og jeg synes bildet blir mer spennende, fordi blikket da heves. Den siste kommentaren går på midtfeltet, bakgrunnen, som dessverre ikke er maksimalt spennede i seg selv. Kanskje er det litt for kort vertikal avstand mellom stråene og bakgrunnen, eller du skulle ha valgt en enda lavere posisjon?? Det som er fint med bildet, og det er virkelig fint, er fargetonene og det billedformatet du har valgt.
Gunnar G.
Avsluttet .

Ditt beste bilde stian, kul look. Får stikka på alkokopi å printa det ut!
Stian D.

Hei...
Jan Frode: Ja, jæren har utrolig mange flotte motiv. Og ikke minst et veldig variert,spennende vær. Takk for komentaren.
Nichlas: Jeg er ganske enig med deg,bommet litt med hvit bakgrunn kanskje..takk for komentaren
Gunnar:Takk for meget konstruktiv kritikk. Setter stor pris på slikt!
Per og Fredrik: takk :)
Andreas Ra K.

Jaja Stian, gratulerer med et kongebilde. Mer skryt er neppe nødvendig, men jeg sier det allikevel: Det var et deilig bilde! Du har kommet i gang igjen, det er bra. Synes du skal fortsette med det! Vi får snakkes når det kommer noe nytt! Gi beskjed hvis du tar turen innom bergen. Snakkes
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu