Is
Dette er mine aller første isbilder, tatt med et kamera jeg ikke kjenner,men prøver å bli kjent med.. Vil derfor gjerne ha kommentarer på både teknikk og motiv.. BIldet er skarpere på papirkopien ( eller kanskje jeg bare ser uskarpheten bedre når det blir større? )
Utstyr
  • canon EOS 1000
  • -
  • Blender-
  • Filmtypekodak gold
  • Nei
  • AnnetBildene er tatt på frihånd, rett og slett fordi jeg har ikke noe stativ, og det er ikke alltid noe som egner seg som stativ i nærheten :-)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger69
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1290} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bjørn Erik S.

Jeg ser forsåvidt forsøket på estetikk her, men ellers er bildet veldig flatt og innholdsløst. Og dessuten veldig uskarpt. Men for all del, fortsett med fotograferingen.

Tre tips: kjøp deg et stativ. Det koster nok en del, men du vil aldri angre på det hvis du ønsker å ta skarpe bilder i dunkel belysning. Prøv med diasfilm. Etter min mening gir den mye bedre farger, oppløsning, skarphet og kontrast. Og ikke spar for mye på filmen.
Bjørn J.

Du er inne på noe her, men bildet er for kontrastløst. Fargen på isen er vel heller ikke riktig. Motivet ditt er spennende, jobb videre med ideen din. Du bør kjøpe deg et stativ, vel anvendte kroner. Har du prøvd å fotografere i svart/hvitt. Motivet ditt egner seg bra i S/H. Fotsett med å prøve deg fram, det er det det blir bra bilder av.
Dag T.

Enig med de over, jeg liker formen. Et tips til: Vær tålmodig og vent på lyset. Bildet ville vunnet på litt mindre flatt lys.
Helene S.

Takker for ris og ros.. Øvelse gjør mester :-)
Stephen F.

Heisan sveisan. Her er jeg så igjen Helene.

Du, NÅ har du kommet dit hen at du vil eksprimentere med form, og komposisjon. BRRAAAA!

Du, hadde bildet holdt en ør liten høyere kvalitet,så ville dette bildet fortjent en plass på veggen.Eller du kunne jo forsåvidt hengt opp dette bildet også. Et forslag i fra meg. Lag en stor kopi(fag, selvom det koster noe mer).Studer bildet nøye,og tenk ut hva du vil fremheve i dette bildet, og fortell det til den som skal kopiere bildet, kanskje vil du få et overraskende bra bilde.
Arve B.

Kult bilde, sett bort i fra at det er uskarpt. Kunne kanskje ha flyttet kameraet litt mer mot venstre slik at den formen i midten, som ligner litt på en pil, hadde lixom ledet seeren fra venstr og ''inn'' mot midten. Bildet har også et helt sinnsykt magenta/rosa stikk, men ellers ganske bra.
Helene S.

Heisan!
Takker for inmari oppmuntrende komentarer! Har du noen tips når det gjelder å fotografere isbilder, Stephen? Jeg prøvde meg fram med litt forskjellig lukkertid og sånn, men det var så inmari vanskelig å huske etterpå akkurat hvilket bilde som var tatt på hvilken lukkertid, hehe... Synes det er moro å prøve meg litt fram, ser ikke bort fra at det kommer flere eksperimenter etterhvert - det tar litt tid å bli kjent med et nytt kamera, så det blir nok endel søppel til å begynne med:-) Moro er det jo likevel...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu