Sander
sees best i full skjerm
Utstyr
  • Nikon D70
  • AF-S NIKKOR 18-70mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger588
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_127274} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Steinulf L.

Dette var bra. Fint utsnitt, godt lys, selv under luen og fin stemning her. Litt synd du kappet fingrene til høyre.
Vibeke P.

Jeg vet at knytteneven ( venstre hånd) har det litt for trangt, men jeg hadde desverre ikke mer å gå på. Men jeg synes at uttrykket er så godt, at det får ikke hjelpe om det burde vært mer luft under hånda. Hva synes dere?.

Vibeke : )
Roger V.

Hei
Uttrykket er på plass, vet ikke om det er fordi han er lei av å bli tatt bilde av eller hva det er. Fin setting, er mer usikker på utsnittet. Siden hånda til venstre er litt kuttet, ville jeg kansje ha beskjært litt mer i underkant. Men som sagt er veldig i tvil der.
Inger-Lise S.

Et fint portrett.Teknisk dyktig utført.Liker uttrykket på gutten.
Passende bakgrunn.

Inger-Lise:)
Vibeke P.

Tusen takk for kommentarer.
Roger: var inne på ideen med beskjæring, men synes hånda hørte med til å understreke uttrykket hans.

Vibeke : )
Knut-Ivar J.

Hei Vibeke,

Takk for sist, jeg snakket med deg i telefonen - tror det var før jul engang. Jeg er fortsatt fasinert av bildene dine. Dette bilede er utrykksfult og teknisk godt gjennomført, men for å pirke litt tor ikke du kan kutte bilde midt i skrittet. Bilde skal kuttes midt på låret eller ved navlen når modellen er stående. Er gutten lei av å stå modell...?

MVH
Knut-Ivar Johansen
Fredrik V.

Får av en eller annen grunn litt mafia-vibber fra 30-tallet. Kunne hatt litt mer kontraster etter min smak, men uttrykket sitter. Synd med den tette kuttingen med høyre arm.
Nikolai E.

Støtter fotografen om det med guttens venstrehånd. Fingeren er vel egentlig ikke kuttet siden hånden er knyttet. Jeg synes ikke det gjør noe om den er helt i kanten av bildet, det er ingen vesentlig detalj (men så har jeg heller ikke fagfotografens kritiske blikk på bildet!)
Je kan ikke si annet enn at jeg synes det er et usedvanlig godt portrett (virker som om fotografen profesjonell). Fin lyssetting, fine hudtoner, meget gode toner i den hvite sjorta. Best av alt er jo guttungens ansiktsuttrykk, det er ubetalelig :)
Vibeke P.

Takker for gode tilbakemeldinger på bildet. Det er hyggelig at dere tar dere tid til å skrive litt mer enn bare ''fint bilde''.

Knut-Ivar: Takk for sist til deg også. Det var i grunnen et godt poeng du kom med ang. beskjæring. Har ikke tenkt på at det kan finnes regler for slike ting, men det høres jo ganske riktig ut det du sier. Men når det er sagt, så var dessverre ikke bildet større, og hånda vil jeg ha med..... Nei han var ikke lei av å stå modell, han ville ikke ha hatten på.........

Fredrik: Kan være enig med deg ang 30 tallet. ''Mafians løpegutt'' eller hva med ''avisgutt''?
Tenkte å øke kontrasten, men syntes det fungerte bedre med et mykere bilde på en så ung mann. Kan øke kontrasten med alderen !!!???

Nikolai: Takk til deg - godt det er noen som er enig ang hånda. Det er sant som du sier, den er ikke kuttet, men går kant i kant med ramma. Noen timer i PS, så kan det kanskje rettes på. Jeg får se om jeg får det til, er desverre ikke noen kløpper på ps-jobbingen.

Vibeke : )
Anniken S.

Utsnittet er godt nok for meg. Liker den karslige måten han holder capsen på. Er litt usikker på utrykket. Han ser nesten ut til å være midt i en setning.
Det jeg liker spesielt godt med bilde er de duse valørene og de fine hudtonene. Lyset er delikat fordelt, så det tekniske syntes jeg sitter veldig godt. Liker lyset på bakgrunnen som skaper liv i den.
Jon Fredrik S.

Nydelig.

Synes ''kuttingen'' av hånden ikke gjør noe.

Synes ikke du skal følge ''reglene'' for kutting av portrett i halvfigur her. Utsnittet sitter som bare det.

I mine øyne har dette bildet i all hovedsak to feil:

1. At gutten (med så karslig uttrykk) har det barnslige, ikke så pene sølvarmbåndet på seg.

2. At det ikke er jeg som har tatt det.

Mvh JFS
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu